Grija si rasfat in Mauritius - Martie

Dupa un zbor destul de lung, dar in conditii foarte bune, am ajuns pe una dintre plajele cele mai frumoase si spectaculoase ale insulei. Hotelul Le Meridien se afla la o distanta mica de capitala insulei si este bine conectat si cu alte puncte de interes. 

Am primit o camera foarte spatioasa, decorata elegant si cu accesoriile cele mai importante: apus si rasarit servite in fiecare zi pe terasa noastra (toate camerele au ocean view). Noi am optat pentru demipensiune si a fost o decizie foarte buna deoarece in fiecare zi ne-am bucurat de mese foarte variate, iar pentru cina am avut de ales intre 4 restaurante foarte bune (2 cu bufet tematic si 2 cu meniu a la carte). Hotelul este amplasat pe o plaja grozava, apa turcoaz si valuri foarte mici, detine 2 piscine dintre care una adults only, numai buna pentru cei care vor relaxare deplina. 

Eturia ne-a ajutat cu transferurile locale si excursiile pe insula, prin partenerul lor local, acest lucru a adus un plus vacantei, am avut confort si siguranta, in plus, am descoperit niste locuri grozave.