Impresii Antalya - septembrie 2020

Doresc sa multumesc agentiei Eturia, care s-a dovedit a fi cea mai flexibila dintre toate in aceasta perioada afectata de pandemia globala. Am putut schimba circuitul in Uzbekistan, unde imi doream sa ajung dar nu a mai fost posibil, cu doua sejururi de vis in Antalya, cu ajutorul doamnei Manuela Lazarescu, careia ii multumesc mult pe aceasta cale.

Cateva cuvinte despre prima locatie, Hotelul Asteria Kremlin Palace, care mi-a depasit asteptarile: totul a fost la superlativ. In resort m-am simtit la fel ca in vremurile normale in care nu exista niciun virus. Hotelul se afla in statiunea Lara, inconjurat de o padure de pini si mare cu nisip fin. Arata extraordinar! Parca am revazut in fiecare zi Piata Rosie din Moscova. Mancarea a fost foarte buna, personalul de nota 10, curatenie, spectacole pentru copii si adulti in fiecare seara cu tematici diferite, muzica, dans, spectacol de magie, seara turceasca, acrobatii, spectacol cu drone.

Prima experienta cu aceasta agentie a fost una foarte buna si imi doresc sa urmeze multe altele impreuna. Sa speram ca ne va lasa pandemia sa ne indeplinim visele!