Impresii Egipt - Iunie

El Gouna este o destinatie superba, si pentru ca nu este prima calatorie pe care o facem in Egipt si pot compara cu alte locuri (Cairo, Aswan, Luxor, Hurghada) as zice ca este un loc exclusivist, unde nu se practica turismul in masa. Aceeasi impresie ne-a facut si hotelul Movenpick, care este un hotel de 5* "adevarate", nu egiptene, si in care serviciile sunt perfecte, iar arhitectura sa il face si mai special. 

Am inotat cu delfinii si am facut scuba diving si snorkeling in marea rosie cu cei de la Dive Tribe care sunt intr-adevar profesionisti, si pe care ii recomand cu caldura tuturor persoanelor pasioanate de acest sport. Emotii ne-a creat compania aeriana Koral Blue... In primul rand la plecarea din Hurghada, dupa ce pilotul a mutat avionul pe pista pentru a il pregati de decolare, in timpul unor teste a depistat ceva probleme la flapsuri. 

Desi ne-a comunicat ca este o problema minora remedierea a durat 1 ora, timp in care toti pasagerii erau la bord. Dupa ce au rezolvat, slava Domnului am ajuns cu bine acasa. In al doilea rand la plecare avionul era murdar, firimituri pe scaune, sticle de apa goale in buzunarul de la scaunele din fata, aerul conditionat nu era pornit. Nu este o companie de top, ci doar un charter, dar macar minimul de confort pentru care isi primesc banii ar trebui sa il asigure. Va multumim pentru o vacanta reusita, si sper ca review-ul nostru va va fi de folos pentru alti turisti.