Impresii Egipt - Paste 2021

A fost prima oara cand am ales sa calatorim cu Eturia si putem spune ca totul a fost perfect. Itinerarul, cazarile, obiectivele, excursiile optionale, totul a fost foarte bine gandit, nu au existat poticneli, dezamagiri sau nemultumiri. Peste tot am fost tratati ca oaspeti de seama, ba, la Hurghada, ca adevarate VIP-uri. 

Am fost onorati sa il avem ghid pe Ehab, egiptolog, perfect vorbitor de limba romana, de la care am aflat lucruri interesante si fascinante, care s-a straduit sa ne explice cat mai multe despre fabuloasa civilizatie egipteana antica, dar si despre cultura si societatea actuala. "Egiptul, darul Nilului" ne-a placut si ne-a ramas in suflet. 

Cat despre Ioana, pe ea pur si simplu o iubim! Pasiunea pentru ceea ce face si experienta extraordinara pe care o are sunt combinatia perfecta care ne-a asigurat o vacanta pe masura. Cu siguranta o vom urma si in alte calatorii. Ii multumim ei si echipei pe care o are si, de asemenea, tuturor celor de la Eturia, care au reusit sa nu ne dezamageasca.