Impresii India - Aprilie

India in perioada de Paste? Da, de ce nu! Provocarea a fost complexa: caldura careia i-am facut fata fara mari probleme, diversitatea obiectivelor din program, combinatia intre atractia turistica si realitatea in care traiesc oamenii obisnuiti, acomodarea cu o cultura diferita de a noastra, mancarea indiana la ea acasa, etc. Excursia aceasta a fost o reusita atat pentru mine, cat si pentru ceilalti participanti (stiu asta din atmosfera si discutiile avute la intoarcere). 

Programul a fost divers, de dificultate acceptabila, ghidul - Alina Costici - mereu cu zambetul pe buze, bine informata, cu lectura de specialitate care a facut ca prezentarile sa fie atractive, buna cunoscatoare a limbii engleze, atenta la nevoile grupului. Surprizele care ne-au fost facute in aceasta excursie - masa de Paste, voucherul-cadou, cozonacul, ouale rosii, dulciurile si ceaiul indian - au completat minunat atmosfera de vacanta-sarbatoare. 

Cazarile au fost bune, informarile primite inaintea plecarii din partea Eturia au fost utile (nu, nu a fost nevoie de hartie igienica pentru ca am gasit si in locurile in care am ajuns, iar dezinfectantii pe care i-am luat in bagaj atat eu, cat si ceilalti turisti, au fost in cantitati exagerate, dar a fost mai bine asa). Personal, vreau sa le multumesc atat lui Paul Crudu, cat si Alinei Costici pentru promptitudinea si eficienta comunicarii.