Impresii India - decembrie

Vacanta in India ne-a placut foarte mult, probabil s-a vazut si din postarile de pe Facebook. Desi am plecat cu asteptari extrem de mici, am trait o experienta de neuitat. Locurile vizitate au fost spectaculoase, iar Ioana a fost extraordinara, foarte bine organizata, atenta si preocupata de toate detaliile, astfel incat sa ne simtim foarte bine. Si ne-am simtit foarte bine! O persoana minunata, ne-a placut foarte mult! 

Ne-a placut foarte mult programul, dar si faptul ca, desi am fost extrem de protejati de conditiile mizere caracteristice zonei, lucru pe care l-am apreciat - hotelurile au fost excelente, autocarul de asemenea, eram lasati cat mai aproape de obiectivul turistic etc. - ni s-a oferit posibilitatea sa patrundem un pic si in viata lor reala - vizita la celebra cantina din templul Sick, vizita in acea gospodarie rurala din satul indian, ca si cea de la templul parasit locuit de maimute ne-au placut foarte mult. 

Desi programul a fost destul de intens, am facut foarte multe lucruri in fiecare zi, totul a fost foarte bine organizat astfel incat nu a fost deloc obositor, nu am fost alergati - o alta calitate a Ioanei pe care am apreciat-o. Nu in ultimul rand, ne-a placut foarte mult grupul - toti au fost persoane extrem de agreabile si s-a nimerit chiar sa avem gusturi si opinii asemanatoare. 

Aceasta idee de grup care sa nu fie foarte numeros este excelenta - oamenii se imprietenesc usor si exista o coeziune a grupului. Practic eram peste tot impreuna, inclusiv in perioadele de timp liber, pana si in bazar. In concluzie, ne-am distrat maxim, am vazut locuri frumoase, o alta lume, diferita de a noastra, din anumite puncte de vedere greu de imaginat, care te pune mult pe ganduri. 

Cum spuneam, a fost o experienta de care ne vom aminti mereu cu multa placere. Multumim mult intregii echipe Eturia si, evident, incepem sa ne gandim la urmatoarea vacanta.