Impresii Indonezia & Malaezia - Ianuarie

Daca ar fi sa folosesc un limbaj corporatist, as evalua vacanta in Indonezia si Malaezia prin Eturia ca "meets and exceeds expectations". Dincolo de frumusetea locurilor pe care le-am vazut, caldura oamenilor si calitatea serviciilor de care am beneficiat in Indonezia si Malaezia, lucrul pe care l-am apreciat cel mai mult a fost organizarea exceptionala a excursiei. 

Totul a fost luat in considerare: cazarea in conditii foarte bune, asigurarea meselor (mic dejun, dar si pranz si chiar cina in unele dintre zile), transferurile catre si dinspre aeroporturi, transportul in conditii bune (microbuze de mici dimensiuni, aer conditionat, apa) intre destinatiile vizitate, ghizi prietenosi care vorbeau fluent limba engleza si care au luat in calcul si sugestiile noastre referitoare la traseu si obiective. 

Practic, nu a trebuit sa ne batem capul cu absolut nimic si am putut sa ne relaxam exact asa cum ne-am dorit. In plus, Cristina, persoana noastra de contact de la Eturia, s-a asigurat ca am ajuns in siguranta la destinatie si a fost disponibila pentru intrebari pe intreaga perioada a sejurului.