Impresii luna de miere Punta Cana - August

Fara cuvinte... De cand am ajuns la resortul Luxury Bahia Principe Ambar Blue din Punta Cana si pana in prezent, avem parte de foarte multe surprize din partea hotelului. Cum am ajuns, ne-au mutat in camera cu piscina privata, ne-au dat un cadou, ciocolata, panglica pe usa de la intrare.

La cina, am avut rezervare la Limbo (gourmet restaurant). Masa speciala cu petale de trandafiri etc. A doua zi, am avut rezervare la Portofino (restaurant italian), iar in camera ne astepta platou cu capsuni in ciocolata si cadou 2 vouchere de 20 min masaj de cuplu. Am fost si intr-o excursie platita extra in Samana, Cascada de Limon si Insula Cayo Levantado. Plimbare cu catamaranul si o masina stil safari, plimbare pe cai. 

In ziua urmatoare, am avut seara de fructe de mare la bufet. Ne-a condus majordomul pana la masa, care era decorata cu petale de trandafiri... Cand am revenit in camera, am gasit masa decorata cu o farfurie pe care era o selectie de jambon si vin rose. 

In a patra zi, am fost in excursie in Santo Domingo. Este extraordinar sa mergi pe prima strada construita dupa descoperirea lui Columb! Si istoria Republicii Dominicane este uimitoare. La cina am fost la Restaurant MEAT, a fost wow! Carne de vita medium rare si cheese cake brownie si un cocktail wow cu cirese... o minunatie! A fost o seara excelenta! Sotul meu adora carnea de vita si cheese cake. M-am bucurat nespus ca a fost incantat.

Si in camera ne asteptau petalele asezate frumos pe pat... experiente de neuitat! Nu am reusit sa visez atat... totul fara cuvinte... Astazi avem cina japoneza, o alta pasiune a sotului meu... Cinele sunt incluse pe baza de rezervare la all inclusive. Luxury Bahia Principe Ambar le are pe toate in jurul hotelului. Recomandam. Din ce am vazut la celelalte resorturi Bahia Principe, Ambar are toate restaurantele aproape. De la celelalte resorturi Bahia Principe trebuie sa mergi cu masinuta de golf. Dar e ok si cu masinutele, ca vin din 5 in 5 min. Azi noi avem cina japoneza la hotel Bavaro si mergem cu masinuta de golf. Nu stiu ce sa mai povestesc... Ne uitam pentru anul viitor ce sa alegem. Lantul Bahia Principe este extra super! Nu am cu ce sa compar, dar am vazut reactiile celor din excursie care erau de la alte hoteluri - erau surprinsi de frumusetea resortului Bahia Principe... plus angajatii sunt foarte ok, totul ingrijit, curat. 

Ne gandim pentru la anul sa vedem oferte si bugetul pe care o sa il avem, poate facem un mix La Romana si Punta Cana sau Jamaica/ Mexic, tot in lantul Bahia Principe. Suntem foarte multumiti de servicii. Acum fugim la masaj Mamajuana, asa se numeste... Multumim!!!