Impresii Maldive - Paste 2021

Eturia m-a cucerit de la primul contact. De cand am dat primul telefon si de fiecare data dupa aceea, am remarcat profesionalismul fiecarui agent cu care am vorbit. Am simtit din prima ca Eturia este o agentie de incredere si am avut dreptate! Ii sunt recunoscatoare in special domnului Catalin Dumitrache, care ne-a fost alaturi la orice pas si ne-a raspuns cu promptitudine tuturor intrebarilor.

Desi am pornit cu ideea (destul de tarzie) a unei vacante in Republica Dominicana, a trebuit sa ne reorientam spre o alta destinatie pentru ca nu mai erau locuri. Am ales Maldive, desi pana atunci nu era in planul meu si nu stiam mare lucru despre insule in afara frumusetii apei turcoaz. Ei bine, vacanta aceasta mi-a depasit orice asteptari as fi putut avea!

Am ales sa petrecem sejurul la Sandies Bathala, un resort pe care il recomand cu toata increderea. Nu doar ca sunt peisaje superbe, vreme excelenta si conditii ideale pentru snorkeling, dar exista un spirit de comunitate acolo care m-a surprins intr-un mod foarte placut. Am legat prietenii nu doar cu ceilalti turisti, dar si cu angajatii, care sunt foarte prietenosi si amabili. M-am atasat mult de oamenii si locurile de acolo, incat cu siguranta m-as mai intoarce, desi pana sa ajung acolo spuneam ca imi va fi suficient sa vizitez Maldive doar o singura data. Cat de tare m-am inselat!

Multumesc, Eturia, pentru facilitarea acestei experiente minunate - cu siguranta voi mai apela la voi!