Impresii Mauritius - Iunie

Buna ziua! Tocmai ce ne-am intors din Mauritius si visez la o noua vacanta organizata impecabil de Eturia. Da, prin Eturia orice vacanta ti-ai alege devine de neuitat. Tot ce ai de facut este sa trimiti unui consultant Eturia dorinta ta si el se va ocupa de absolut toate detaliile pentru ca tu sa ai o vacanta excelenta. 

Pentru orice intrebare ai, consultantul Eturia are o solutie excelenta. Excelenta consultantului din tara o vei gasi si la partenerul Eturia de la destinatia de vacanta aleasa. Consultantul Eturia pentru vacanta noastra din Mauritius a fost minunata Anca Brodoceanu. Multumim Anca Brodoceanu , calificativul nostru pentru modul in care te-ai ocupat sa ne fie numai bine, este EXCELENT! 

Apreciem prin acest calificativ profesionalismul tau, determinarea ta pentru ceea ce faci, caldura si zambetul din vocea ta pe care le-am simtit in comunicarea cu tine. Vacanta noastra in Mauritius a fost un succes, multumim Anca, multumim Eturia! Pe foarte curand, speram, si spor in tot ce faceti!