Impresii revelion Egipt - decembrie 2020

Fiind in plina pandemie, nici nu speram sa am parte de o asemenea vacanta mai repede de vara lui 2021. Si totusi, in ciuda contextului dificil, Eturia a reusit organizarea ireprosabila, reusind sa gaseasca echilibrul perfect intre masurile anti Covid-19 si experienta unei calatorii de vis! Ma simt recunoscator ca am putut lua parte la aceasta experienta. 

Desi a avut un grup numeros, Roberta a reusit sa se muleze dupa dorintele fiecaruia si sa gaseasca mereu variante bune pentru tot grupul, nu pentru indivizi din grup, detaliu pe care l-am apreciat in primul rand. Mi-e greu sa ofer sugestii de imbunatatire, intelegand exact ce inseamna o asemenea organizare cu un grup atat de numeros. Sincer nu vad ce ar fi putut face mai bine, s-a descurcat foarte bine si s-a integrat foarte bine in grup. 

Despre travel consultant nimic de reprosat, Octavian s-a descurcat perfect. 

Am fost placut surprins de toata experienta din Egipt. Sincer nu plecasem cu asteptari foarte mari, dar am venit acasa extrem de multumit. Punctul forte as spune ca a fost organizarea datorita careia am reusit sa vedem atat de multe intr-un timp atat de scurt. Multumesc lui Octavian, Robertei si tuturor colegilor dumneavoastra care s-au ocupat de organizarea acestei vacante!