Impresii Seychelles - mai 2021

Experienta noastra alaturi de echipa Eturia a fost uimitoare. Am ramas placut surprinsi de cat devotament si profesionalism au dat dovada, de atentia la detalii si modul cum isi trateaza clientii cu respect si bucurie. Toate felicitarile si multumirile noastre! 

Intotdeauna am primit raspunsuri la intrebari, atitudine pozitiva si deschisa din partea persoanelor cu care am interactionat din echipa, atat inainte de calatorie, cat si in timpul acesteia. 

Pentru noi a fost o totala surprindere, in sensul pozitiv, sa descoperim la fata locului ca absolut tot ce am fi avut nevoie primeam in avans, cumva ni se raspundea anticipat intrebarilor si ni se ofereau oportunitati si variante de a ne petrece timpul, toate acestea cu o atitudine degajata, relaxata si cu grija fata de noi, turistii. Organizarea la fata locului am perceput-o ca fiind excelenta si faptul ca lucrurile se intamplau astfel incat totul sa decurga in parametri. Personal, am apreciat foarte mult faptul ca excursiile programate pe insulele Praslin si La Digue au fost ajustate in alte zile pentru ca au fost luate in considerare vremea si instabilitatea ei, iar noi ne-am putut bucura de aceste experiente.