Impresii Seychelles - mai 2021

Experienta noastra alaturi de echipa Eturia a fost umitoare. Am ramas placut surprinsi de cat devotament si profesionalism a dat dovada, de atentia la detalii si modul cum isi trateaza clientii cu respect si bucurie. Toate felicitarile si multumirile noastre!

Puncte tari ale vacantei: Credem ca a fost un mix ce a facut ca vacanta in Seychelles sa fie una absolut minunanta pentru noi. Incepand cu destinatia tropicala si unica prin tot ceea ce natura a lasat acolo. Ne-au placut foarte mult resorturile in care am stat, numeroasele facilitati ale acestora, activitatile care puteau fi facute acolo si faptul ca nu am reusit sa ne plictisim, ci chiar am simtit nevoia de inca 2 zile in fiecare resort si tot nu ne-am fi plictisit. Un alt punct forte, in viziunea mea, il reprezinta disponibilitatea insotitorilor grupului in a ne rezolva fiecare cerere si dorinta si comunicarea eficienta in plan fizic si pe grupul de WhatsApp. 

Personal, am apreciat foarte mult faptul ca excursiile programate pe insulele Praslin si La Digue au fost ajustate in alte zile pentru ca au fost luate in considerare vremea si instabilitatea ei, iar noi ne-am putut bucura de aceste experiente.

Puncte slabe ale vacantei: Ca s-a terminat prea repede :)) Lasand gluma la o parte, singurul lucru pe care l-am simtit si pentru care imi doream mai mult timp sunt excursiile pe insule, care mi-ar fi placut sa fie mai in tihna, mi s-a parut ca ne-am grabit putin sa ajungem de la un punct la celalalt. Noi am fi "sacrificat" zilele respective in totalitate pentru a ne bucura in voie de fiecare obiectiv vizitat.

 

Pentru noi a fost prima data cand am apelat la o agentie pentru a pleca intr-o calatorie, cu atat mai mult cu un grup asa numeros si cu insotitori. Am fost putin sceptici la inceput, insa la fata locului ni s-a confirmat ca nu aveau sens motivele de ingrijorare si am dobandit incredere totala in ceea ce priveste echipa si agentia Eturia. Totul a fost la superlativ si avem numai motive de lauda, ceea ce din timpul calatoriei ne-a facut sa povestim mai departe prietenilor, familiei si pe retelele de socializare. Personal, postand fotografii pe contul meu de instagram, am primit foarte, foarte multe intrebari, chiar am povestit si pe Insta Stories despre experienta noastra acolo si intrebarile nu au incetat sa apara si de fiecare data va recomand oamenilor cu incredere si cu motive intemeiate. Felicitari pentru toata organizarea, atat echipei, cat si lui Razvan, avem doar cuvinte de lauda si ne-ati castigat de clienti si vom mai apela la serviciile dumneavoastra in viitor!