Impresii Seychelles - mai 2021

Colaborarea cu Eturia pentru organizarea acestei vacante in Seychelles ne-a depasit orice asteptari. Agentii Eturia (si in mod special Catalin Dumitrache ce s-a ocupat de vacanta noastra) au fost alaturi de noi pe tot parcursul drumului, oferind mereu asistenta si anticipand orice problema. Acest lucru ne-a facut sa ne simtim in siguranta, ne-a permis sa ne relaxam si sa ne bucuram linistiti de vacanta. 

Seychelles este o destinatie de vis care ne-a schimbat complet ideea de litoral. Plajele cu nisip foarte fin, apa oceanului plina de vietati nemaintalnite (pesti frumos colorati, pisica de mare, rechin chitara), mangrove, palmieri, coco de mer, mareea... toate intr-o lumina blanda tropicala. Nu stim cum este in alte perioade ale anului, dar in perioada in care am fost noi (mai-iunie) vremea a fost excelenta. Zile insorite insa nu foarte calduroase, fiind racorite aproape mereu de o briza placuta. Desi Seychelles are intinderi mari de plaja, trebuie precizat ca dispune si de foarte multa vegetatie, de paduri de mangrove si palmieri cu frunze foarte mari. Acest lucru face ca in afara de momentele cand esti efectiv pe plaja, sa fii in mare parte ferit de bataia directa a soarelui. O combinatie excelenta de vegetatie si plaja! 

Am vizitat insulele Mahe si Praslin si in ambele locatii am apelat la hotelurile Constance pe care le recomandam din toata inima. Personalul hotelului este foarte prietenos si bine organizat, mancarea a fost absolut delicioasa (inclusiv cea de la bufet), iar pentru cei care au copii, Kids Club este genial! 

Ne-am intors de o saptamana si deja ne este dor. Speram sa ne intoarcem in Seychelles cat mai curand. Multumim, Catalin!