Zbor
Zbor
Incluse
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Circuit
Asigurare
Asigurare
Collonade
17 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

7 locatii

Explorate

6 mese

13 mic dejun, 1 Pranz Bangkok, 1 Cina & show Apsara, 1 Pranz Siem Reap, 1 Pranz Mae Kampong, 1 Pranz Chiang Mai

Incepand de la:

4.080 € / pers.
Vezi tarife
Ziua 1 Bucuresti-doha
 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti - Doha

  Durata: 4h30m

  Plecare Bucuresti - , ora 12:55 ⟶ Sosire Doha - , ora 17:40

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 2 Doha-bangkok-phnom Penh
 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Bangkok

  Durata: 6h30m

  Plecare Doha - , ora 20:35 ⟶ Sosire Bangkok - , ora 07:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor THAI AIRWAYS INTL Bangkok - Phnom Penh

  Durata: 1:10

  Plecare Bangkok - , ora 07:40 ⟶ Sosire Phnom Penh - , ora 08:50

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Phnom Penh

  La sosirea in Phnom Penh vei fi intampinat de ghidul local si transferat la hotel.

 • Sun & Moon Urban Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 3 Phnom Penh
 • Vizita Templul Wat Phnom

  Vei vizita templul hindus Wat Phnom, cea mai veche constructie a orasului, ridicat in anul 1373 pe un deal artificial care da si numele orasului, in centrul unui mic parc situat pe Strada Sisowath.

 • Vizita Palatul Regal Phnom Penh

  Vei vizita Palatul Regal din Phnom Penh unde vei admira cele doua pagode magnifice: Pagoda de Argint - cel mai important templu budist al capitalei si templul oficial al Regelui si Wat Prakeo (Templul lui Buddha de Smarald). Urcand scarile interioare de marmura a acestei pagode, vei observa statuia de smarald a lui Buddha.

 • Vizita Muzeul National Phnom Penh

  Vei vizita Muzeului National, construit in stil traditional khmer ce gazduieste cea mai faimoasa colectie de artefacte artistice, arheologice si religioase apartinand culturii khmere, datand din secolele IV-XIII.

 • Vizita Muzeul Genocidului Tuol Sleng

  Vei aprofunda istoria Cambodgiei cu o vizita la Muzeul Genocidului, gazduit intr-o fosta scoala care a fost ocupata de khmerii rosii si folosita drept centru de detentie si tortura.

 • Vizita Campurile mortii Choeung Ek

  Vei vizita la 17 km sud-vest de Phnom Penh, Campurile Mortii, locul unde khmerii rosii au omorat si ingropat peste 17. 000 de oameni in timpul celor 4 ani de guvernare. Astazi pe locul gropilor comune este ridicat un monument in memoria victimelor, o stupa inalta cu pereti din sticla.

 • Sun & Moon Urban Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 4 Phnom Penh-siem Reap
 • Zbor AIR BISHKEK Phnom Penh - Siem Reap

  Durata: 1:05

  Plecare Phnom Penh - , ora 10:00 ⟶ Sosire Siem Reap - , ora 11:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat hotel - aeroport Phnom Penh

  Vei fi transferat la aeroportul din Phnom Penh.

 • Transfer privat aeroport - Hotel Siem Reap

  Vei fi transferat la hotelul la care te veti caza.

 • Vizita Angkor Wat

  Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale. Edificat de Suryavarman II in secolul al XII-lea si fiind asezat pe o suprafata echivalenta cu cea a Londrei din zilele noastre, Angkor Wat a fost construit dupa modelul ce simbolizeaza Muntele Meru, casa zeilor. Considerat piesa de rezistenta a arhitecturii khmere, acest templu vishnu este de fapt monumentul funerar al regelui, ceea ce explica expunerea catre vest a templului. Peretii interiori sunt acoperiti cu basoreliefuri si sculpturi ce infatiseaza scene din mitologia hindusa sau din razboaiele pe care Suryavarman II le-a purtat in timpul domniei sale. Angkor Wat este cunoscut si pentru cele 2000 de dansatoare apsara (nimfe) care decoreaza templul. In prezent, imaginea templului apare pe steagul Cambodgiei fiind simbolul national al poporului khmer. Majoritatea zonelor vizibile sunt construite din blocuri de gresie, iar zidul exterior si partile structurale ascunse sunt acoperite cu laterit.

 • Cina & show Apsara

  Seara vei savura o cina traditionala la un apreciat restaurant local, participand totodata si la un show cu dansatoare Apsara specific culturii khmere.

 • Lotus Blanc Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 5 Siem Reap
 • Vizita Templele Roluos

  Vei vizita Ansamblul Rulous -sit al unui vechi centru al civilizatiei khmere - Hariharalaya. Complexul este format din trei temple principale - Bakong, Lolei si Preah Ko si este inconjurat de terase de orez si palmieri de zahar. Tot aici vei avea ocazia sa faci o plimbare cu un car traditional si vei lua parte la o ceremonie de binecuvantare.

 • Vizita Templul Ta Prohm

  Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Ta Prohm este unic in felul sau, deoarece a fost lasat in cea mai mare parte asa cum a fost descoperit, acoperit de jungla si de radacinile smochinilor, cu multe portiuni surpate, ceea ce face din el unul dintre cele mai mistice si memorabile dintre templele de la Angkor. Imaginea templului a facut inconjurul lumii pe cartile postale si poate fi recunoscut in unele scene din filmul Tomb Raider cu Angelina Jolie.

 • Vizita Angkor Thom

  Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si patru chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga.

 • Vizita Templul Bayon

  Vei vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului.

 • Lotus Blanc Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 6 Siem Reap
 • Vizita Templul Banteay Srei

  Vei vizita in cadrul Complexului Angkor, Templul Banteay Srei, unul dintre cele mai mici dar totodata si mai frumoase temple din zona.

 • Vizita Templul Banteay Samre

  Vei vizita Templul Banteay Samre, o alta marturie a maretiei imperiului khmer.

 • Pranz Siem Reap

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Croaziera Lacul Tonle Sap

  Vei calatori spre zona Lacului Tonle Sap - cel mai mare rezervor de apa dulce din sud-estul Asiei. In zona lacului vei vizita satul Kampong Kleang, remarcabil pentru locuintele situate pe piloni, special pentru a nu fi inundate in urma cresterii nivelului lacului si unde vei afla amanunte interesante despre viata localnicilor.

 • Lotus Blanc Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 7 Siem Reap, Cambodgia-bangkok, Thailanda
 • Transfer privat hotel-aeroport Siem Reap

  Vei fi transferat catre aeroport

 • Zbor ALITALIA S.P.A. Siem Reap - Bangkok

  Durata: 1:00

  Plecare Siem Reap - , ora 10:00 ⟶ Sosire Bangkok - , ora 11:00

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport Don Mueang - hotel Bangkok

  Dupa sosirea pe aeroportul din Bangkok vei fi transferat la hotel.

 • Aetas Bangkok, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 8 Bangkok
 • Tur privat de oras de jumatate de zi Bangkok

  Te vei intalni cu ghidul vorbitor de limba engleza si vei face un tur de oras al capitalei thailandeze. Vei vizita cele mai importante obiective turistice, cele mai sacre temple si vei face o croaziera cu o barca traditionala pe Raul Chao Phraya care traverseaza Bangkok-ul, dezvaluid astfel o noua perspectiva asupra orasului.

 • Vizita Palatul Regal Bangkok

  Vei vizita Palatului Regal, una dintre cele mai vizitate atractii ale orasului, un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Marele Palat a fost casa regala pana in anul 1925, iar de atunci palatul este folosit pentru evenimente oficiale si ceremonii. In cadrul Marelui Palat vei vizita Wat Phra Kaew, considerat cel mai sacru templu din Thailanda, deoarece adaposteste faimoasa statuie de smarald a lui Buddha, considerat a fi protectorul Thailandei. Statuia are 66 cm si este sculptata dintr-o singura piatra de jad (pentru thailandezi smarald semnifica culoarea verde intens, ci nu piatra in sine) si nu poate fi atinsa decat de rege sau de printul Thailandei. Insusi regele schimba mantia din jurul statuii de trei ori pe an, intr-o ceremonie foarte frumoasa, marcand schimbarea anotimpurilor (vara, iarna si anotimul ploios). Tot aici vei vedea si Golden Chedi, Panteonul regilor Chakri si cele Opt Turnuri Colorate.

 • Vizita Wat Pho

  Vei vizita Wat Pho, denumit si Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare si mai vechi templu din Bangkok care gazduieste una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha. Statuia este aurita, lunga de 46 de metri si inalta de 15 metri si il reprezinta pe Buddha culcat. Wat Pho este privit si ca primul centru de educatie publica, fiind sediul primei universitati a Thailandei. Picturile murale, inscriptiile si statuile gasite au educat oamenii in variate subiecte precum literatura, strategiile de lupta, arheologia, astronomia, geologia, meditatia si traditionalul masaj thailandez.

 • Vizita Wat Traimit

  Vei vizita Wat Traimit, templu ce adaposteste cea mai mare statuie de aur a lui Buda din lume, de unde si denumirea alternativa de Templul lui Buddha de aur.

 • Pranz Bangkok

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Croaziera Chao Praya

  Vei face o plimbare cu o barca traditionala pe Raul Chao Phraya, curs de apa ce traverseaza Bangkok-ul. Vei vedea de aproape casele construite pe piloni, dar si particularitati inedinte ale stilului de viata thailandez.

 • Vizita Wat Arun

  Localizat pe malul vestic al raului Chao Phraya, templul are numeroase monumente funerare (chedi), dintre care cea mai importanta este pagoda centrala (prang), de 79 de metri, reprezentand Muntele Meru. Aceasta estedecorata cu tigle de ceramica si fragmente de portelan chinezesc multicolor, intr-un amestec de stiluri arhitecturale khmer si thailandez. Este numit si Templul Rasaritului, pentru ca cea mai frumoasa priveliste poate fi vazuta din partea de est a raului, la rasarit.

 • Aetas Bangkok, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 9 Bangkok-chiang Mai
 • Zbor ALITALIA S.P.A. Bangkok - Chiang Mai

  Durata: 1:15

  Plecare Bangkok - , ora 10:00 ⟶ Sosire Chiang Mai - , ora 11:15

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Chiang Mai

  La sosirea pe aeroportul din Chiang Mai vei fi transferat la hotel.

 • Aruntara Riverside Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 10 Chiang Mai-mae Kampong-chiang Mai
 • Transfer privat Chiang Mai-Mae Kampong

  Vei calatori spre Mae Kampong

 • Tur privat Mae Kampong

  In Mae Kampong vei cunoaste indeaproape viata de zi cu zi a locuitorilor, precum si imprejurimile satului, de la regiunile de jungla la culturile de ceai si cafea. Vei admira frumoasele cascade din sat.

 • Pranz Mae Kampong

  Pranzul va fi servit acasa la un localnic, care va pregati un meniu traditional delicios.

 • Transfer privat Mae Kampong - Chiang Mai

  Vei calatori spre Chiang Mai.

 • Aruntara Riverside Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 11 Chiang Mai
 • Vizita Tabara de Elefanti Patara

  Vei vizita Tabara de Elefanti Patara, situata intr-o frumoasa zona impadurita. Aici vei vedea elefantii, participand la toaleta de dimineata in una din apele curgatoare din zona, inainte de a pleca la antrenamentele zilnice. Elefantii, impreuna cu dresorii lor, vor prezenta spectaculoase numere de acrobatie. Turul taberei se va incheia cu o plimbare de o ora pe spatele elefantilor, o adevarata aventura si o experienta de neuitat.

 • Aruntara Riverside Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 12 Chiang Mai
 • Vizita Templul Wat Phrathat Doi Suthep

  Templul Phra That Doi Suthep este situat la 1100 m altitudine si considerat cel mai remarcabil obiectiv turistic din Chiang Mai si din nordul Thailandei. Templul a fost ridicat in anul 1384 si constituie cel mai sacru monument din nordul Thailandei. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornate cu sarpele sacru Naga, vei vedea minunata stupa aurie, al carei acoperis stralucitor, realizat din sase kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului. Te vei putea intalni cu un calugar al templului sa primesti binecuvantarea acestuia.

 • Vizita Wat Jed Yot

  Vei vizita Templul Jed Yot, al carui nume provine de la cele 7 spirale ce se afla in varful uneia dintre cladiri, templul fiind modelat dupa Templul Mahabodhi din Bodhagaya, India.

 • Vizita Wat Suan Dok

  Wat Suan Dok este un templu construit in secolul al XIV-lea in gradina unei manastiri. Acesta gazduieste o universitate budista si este o atractie pentru iubitorii de fotografii mai ales la orele apusului. Unele dintre spirele templului contin cenusa membrilor familiei regale din Chiang Mai. Templul gazduieste jumatate dintr-o relicva budista sfanta adusa din Sukhothai in 1371 si sparta pe drum, cea de-a doua fiind ingropata la Doi Suthep. Tot aici, intr-o sala mica, in spatele complexului se mai afla o statuie a lui Buddha din bronz veche de 500 de ani, una dintre cele mai mari din nordul Thailandei.

 • Pranz Chiang Mai

  Vei servi pranzul la un restaurant local.

 • Aruntara Riverside Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 13 Chiang Mai-koh Samui
 • Transfer privat hotel - aeroport Chiang Mai

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Chiang Mai.

 • Zbor BANGKOK AIRWAYS Chiang Mai - Koh Samui

  Durata: 1h45m

  Plecare Chiang Mai - , ora 12:30 ⟶ Sosire Koh Samui - , ora 14:15

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Koh Samui

  Ti se va asigura transferul la hotelul din Koh Samui.

 • Buri Rasa Village Samui, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 14 - 16 Koh Samui
 • Zile libere Koh Samui

  Vei petrece zile relaxante pe plajele din Koh Samui. Te poti bucura de soare, nisip si de mare, de zonele comerciale ale statiunii, poti aborda o multitudine de sporturi nauticesau poti alege unul dintre tururile optionale.

 • Buri Rasa Village Samui, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 17 Koh Samui-bangkok-doha-bucuresti
 • Transfer privat hotel - aeroport Koh Samui

  Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Koh Samui.

 • Zbor BANGKOK AIRWAYS Koh Samui - Bangkok

  Durata: 1H15

  Plecare Koh Samui - , ora 20:20 ⟶ Sosire Bangkok - , ora 21:35

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bangkok - Doha

  Durata: 6h30m

  Plecare Bangkok - , ora 02:35 ⟶ Sosire Doha - , ora 05:45

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Bucuresti

  Durata: 4h30m

  Plecare Doha - , ora 06:50 ⟶ Sosire Bucuresti - , ora 11:55

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Cauta un pachet de vacanta Vacante

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Sun & Moon Urban Hotel 9*
Phnom Penh

Sun & Moon Urban Hotel 9*

Deluxe Room

Mic dejun

Intr-un univers al calatoriilor interminabile, Sun and Moon Urban Hotel ofera un amestec inspirat de arta, design si confort intr-un nou concept de ospitalitate in inima Phnom Penh, Regatul Minunilor. Acest hotel urban unic si situat central surprinde vibratia, sufletul si energia capitalei Cambodgi

Lotus Blanc Resort 4*
Siem Reap

Lotus Blanc Resort 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Infrumusetat de verdeata unei gradini de arbori de nuca de cocos, Lotus Blanc Resort ofera un peisaj relaxant, fiind situat la doar cateva minute de faimosul parc arheologic Angkor si in apropierea unora dintre obiectivele emblematice ale orasului Siem Reap, cum ar fi Satul cultural si Muzeul Războ

Aetas Bangkok 4*
Bangkok

Aetas Bangkok 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Hotel Aetas Bangkok este amplasat in centrul orasului, la 10 minute de mers pe jos de BTS Sky Train, la mai putin de 3 km de Central World, cel mai mare complex comercial din sud -estul Asiei.

Aruntara Riverside Boutique Hotel 4*
Chiang Mai

Aruntara Riverside Boutique Hotel 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Situat pe malul raului Mae Ping, Hotel Aruntara Riverside Boutique este o combinatie interesanta intre stilul colonial britanic si influente thai.

Buri Rasa Village Samui 4*
Koh Samui

Buri Rasa Village Samui 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Buri Rasa Village Samui este o adevarata oaza de liniste si relaxare in inima Chawengului. Amplasat pe o plaja cu nisip alb de pe Golful Thailandei, acest hotel de lux, alcatuit din colibe acoperite cu paie, se afla la 4 km de plaja Chaweng plina de viata si la 7 km de statuia masiva a lui Buddha di

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate