Zbor
Zbor
Incluse
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Circuit
Asigurare
Asigurare
Collonade
17 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

9 locatii

Explorate

3 mese

12 mic dejun, 2 HB, 1 Pranz la pachet

Incepand de la:

2.920 € / pers.
Vezi tarife
Ziua 1 Bucuresti - Doha
 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti - Doha

  Durata: 4h50m

  Plecare Bucuresti - , ora 12:05 ⟶ Sosire Doha - , ora 17:50

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 2 Doha - Kuala Lumpur
 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Kuala Lumpur

  Durata: 7h50m

  Plecare Doha - , ora 19:10 ⟶ Sosire Kuala Lumpur - , ora 07:50

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Kuala Lumpur

  La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur, vei fi transferat la hotel.

 • Fraser Place Kuala Lumpur, Studio Deluxe, Mic dejun(Breakfast)

Ziua 3 Kuala Lumpur
 • Tur privat Kuala Lumpur

  Vei face un tur panoramic al capitalei malaeziene si vei vizita principalele sale atractii: Moscheea Masjid Negara, cel mai important lacas de cult din oras; Monumentul National al Malaeziei, Tugu Negara, dedicat eroilor care au cazut in lupta pentru independenta de sub dominatia japoneza, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Vei vedea apoi si superbele cladiri din Piata Independentei, cladirea garii, construita in stil maur, Palatul Regal si Clubul de Cricket realizat in stil tudor. Vei admira si celebrele Turnuri Petronas (exterior), sau Turnurile gemene din Kuala Lumpur, cele mai inalte cladiri ale lumii pana in 2004. Cele 88 de etaje ale sale sunt construite in mare masura din beton armat, cu fatada din otel si sticla, proiectata sa imite motive din cultura si traditia Malaeziei, evocand tototdata arhitectura islamica. Vei vizita apoi templul Thean Hou, situat pe varful Robson, fiind casa zeului Thean Hou, zeul comunitatii Hainanese. Acest templu, cu sase nivele este considerat a fi unul din cele mai mari temple chinezesti din Asia de Sud-Est.

 • Vizita Batu Caves

  Vei calatori in afara capitalei pentru a vizita Pesterile Batu. Pe traseu vei trece prin Kampung Baru, cea mai veche zona rezidentiala din Kuala Lumpur, care si-a pastrat intacta arhitectura autentica traditionala. Pesterile Batu s-au format prin eroziunea dealurilor de calcar si cuprind numeroase temple in interiorul lor. Vei urca cele 272 de trepte pana la altarul zeului hindus Subramaniam dupa care vei vizita si cositoria Royal Selangor.

 • Fraser Place Kuala Lumpur, Studio Deluxe, Mic dejun(Breakfast)

Ziua 4 Kuala Lumpur - Cameron Highlands
 • Transfer privat Kuala Lumpur - Cameron Highlands

  Vei fi transferat din Kuala Lumpur catre tinuturile deluroase ale Cameron Highlands, forme de relief avand altitudinea de pana la 1. 542 metri.

 • Vizita unei plantatii de ceai si a satului aborigen

  Dupa ce vei ajunge in Cameron Highlands vei face o vizita la o plantatie locala de ceai si un tur al satului traditional Orang Asli. Primii locuitori ai peninsulei malaeziene sunt nativii Orang Asli, iar in cadrul vizitei satului aborigen vei putea interactiona cu localnicii, le vei putea observa modul de viata si de organizare sociala si vei putea lua parte la activitatile lor.

 • Strawberry Park Resort, Studio Suite, meal plan Mic dejun

Ziua 5 Cameron Highlands - Belum
 • Transfer privat Cameron Highlands - Belum

  Te vei deplasa catre Belum in inima padurii tropicale. Vei fi transferat in orasul Banding in nordul tarii, iar apoi vei fi transferat pe Lacul Tmenggor spre zona in care se afla hotelul.

 • Belum Rainforest Resort, Azlanii Room, meal plan Demipensiune

Ziua 6 Belum
 • Tur privat Belum

  Vei face un tur de o zi in cadrul padurii tropicale; vei in explora rezervatia atat pe jos, cat si cu barca. Te vei imbarca pentru Sira Basah, unde vei face trekking in padure pana la turnul de observare, atent camuflat in vegetatie. Vei putea observa flora si fauna specifice zonei, insotite de explicatii din partea ghidului naturalist, urmand apoi sa faci o incursiune la Lacul de Sare din Jenut Papan. Vei lua masa de pranz la pachet, dupa care vei ajunge cu barca la Sungai Ruok, unde vei putea admira Rafflesia, in mediul sau natural. Dupa amiaza vei reveni la hotel.

 • Pranz la pachet

  Masa de pranz o vei lua la pachet si o vei servi la Cascada Sungai Ruok, loc de relaxare si inot.

 • Belum Rainforest Resort, Azlanii Room, meal plan Demipensiune

Ziua 7 Belum - Penang
 • Transfer privat Belum - Penang

  Transfer din Belum catre Penang.

 • Vizita Templul Kek Lok Si

  Vei vizita Templul Kek Lok Si (cunoscut ca si Pagoda celor 10. 000 de Buddha), unul dintre cele mai mari temple budiste din sud-estul Asiei. Cladirea principala a complexului templier este turnul inalt de 30 de metri, "pagoda celor 10.000 de Buddha", cu o arhitectura unica ce imbina elemente chinezesti cu thailandeze si un frumos acoperis birmanez. Templul dispune de o impresionanta colectie de statuiete de alabastru si de bronz.

 • Bayview Hotel Georgetown Penang, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 8 Penang
 • Tur privat de oras Georgetown

  Astazi vei face un tur de jumatate de zi al metropolei Georgetown, capitala provinciei Penang, orasul cu cele mai multe cladiri coloniale din Asia de Sud Est. Te vei plimba pe Strada Armoniei unde vei putea vizita Biserica Anglicana, templul chinez Kuan Yin, templul indian Mahamariaman, precum si Moscheea Kapitan Keling, iar apoi vei traversa cartierul Little India. Vei vizita templul thailandez Wat Chayamangkalaram, ce gazduieste o statuie de 54 m infatisandu-l pe Buddha culcat, Fortul Cornwallis, construit in 1808 de Sir Francis Light, intemeietorul coloniei britanice Penang. Vei explora strazile din Georgetown si bogatul patrimoniu cultural, vei vizita Templul Ciji, un templu taoist dedicat zeitatii patronale Nan'an, Templul Hock Teik Cheng Sin precum si Templul Cheah Kongsi.

 • Bayview Hotel Georgetown Penang, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 9 Penang - Jakarta
 • Transfer privat hotel - aeroport Penang

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Penang.

 • Zbor AIR ASIA SDN BHD Insula Penang - Jakarta

  Durata: 2h30m

  Plecare Insula Penang - , ora 11:05 ⟶ Sosire Jakarta - , ora 12:35

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Jakarta

  La sosire pe aeroportul din Jakarta vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

 • Mercure Kota, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 10 Jakarta - Jogjakarta
 • Tur privat de oras Jakarta

  Vei face un tur al orasului Jakarta; printre obiectivele turistice din program vei vedea: Muzeul National (inchis in zilele de luni), Monumentul National, Portul Sunda Kelapa, Piata Fatahillah, Moscheea Istiglal si Catedrala.

 • Transfer privat hotel - aeroport Jakarta

  Transfer de la hotel la aeroportul din Jakarta.

 • Zbor AIR ASIA SDN BHD Jakarta - Jogjakarta

  Durata: 1h35m

  Plecare Jakarta - , ora 14:30 ⟶ Sosire Jogjakarta - , ora 16:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Jogjakarta

  Dupa sosirea pe aeroportul din Jogjakarta vei fi transferat la hotel.

 • Prime Plaza Jogjakarta, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 11 Jogjakarta - Borobudur - Jogjakarta
 • Tur de oras Jogjakarta

  Vei face un tur de oras in Jogjakarta. Prima oprire va fi la Palatul Regal al Sultanilor Java numit si "Kraton". Construit intre anii 1756 -1790, acesta este un exemplu clasic de stil arhitectural specific javanez. Vei vizita apoi Castelul de Apa Taman Sari, construit acum 200 de ani de catre primul sultan al Javei pentru haremul sau. Palatul are si cateva gradini frumos amenajate. In continuare vei vizita Kota Gede, unde vei vizita unul dintre numeroasele ateliere de baticuri traditionale dar si argintarii.

 • Transfer Jogjakarta - Borobudur - Jogjakarta

  Vei calatori spre Templul Borobudur, situat la 42 km de Jogjakarta.

 • Vizita Templul Borobudur

  Templul Borobudur (Barabudur) este cel mai important templu indonezian si cel mai mare monument buddhist din lume,cu o vechime de peste 1200 de ani. Este situat langa Magelang, Provincia Java Centrala. De-a lungul timpului, templul a fost acoperit de jungla si de cenusa vulcanica, fiind redescoperit in 1814 de Sir Thomas Stamford Raffles; a fost restaurat intre 1975 si 1982 si inclus in Patrimoniul UNESCO in 1991. Astazi este cel mai vizitat monument din Indonezia si loc de pelerinaj pentru buddhisti, fiind ultimul popas pe traseul urmat de pelerini cu ocazia Vesak, sarbatoarea nationala a nasterii si mortii in Indonezia.

 • Prime Plaza Jogjakarta, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 12 Jogjakarta - Ubud
 • Vizita Templul Prambanan

  Vei vizita Templul Prambanan, situat la aproximativ 18 km est de orasul Jogjakarta, la granita dintre Jogjakarta si provincia Java Centrala. Inchinat lui Trimurti, templul a fost construit in secolul al IX-lea, dupa unii arheologi pe fundatiile unui templu mai vechi. Prambanan este unul dintre cele mai mari temple hinduse din sud estul Asiei, avand un stil constructiv specific, cu forme inalte, corpul principal avand inaltimea de 47 metri. Templului principal i se alatura un complex constructiv compus din temple mai mici si constructii cu destinatii diferite. Templul Prambanan este inscris pe Lista de Patrimoniului UNESCO si a fost supus recent unui proces de renovare si cercetare; primele restaurari au demarat in 1930. Pe peretii acestuia se pot admira basoreliefuri ce infatiseaza aspecte ale reincarnarii zeitatii supreme hinduse Vishnu sau istorisesc diferite legende precum Ramayana.

 • Vizita Tempul Mendut

  Vei vizita Templul Mendut, templu mai vechi decat Borobudur. In forma de piramida, acesta gazduieste trei impresionante sculpturi in lemn ale zeitatilor Sakyamuni, Awalokiteswara si Maitreya. Vei calatori apoi catre Jogjakarta.

 • Transfer privat hotel - aeroport Jogjakarta

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Jogjakarta.

 • Zbor AIR ASIA SDN BHD Jogjakarta - Denpasar

  Durata: 1h25m

  Plecare Jogjakarta - , ora 15:40 ⟶ Sosire Denpasar - , ora 18:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport Bali - hotel Ubud

  La sosire pe aeroportul din Bali vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel in Ubud.

 • Ubud Wana Resort, Wana Garden View, Mic dejun(Breakfast)

Ziua 13 Ubud
 • Zi libera Ubud

  Ziua de astazi o ai la dispozitie, te poti bucura de facilitatile resortului sau poti alege unul dintre tururile optionale. Vei putea vizita zona pe cont propriu; poti explora Ubud, considerat a fi centrul cultural al insulei Bali.

 • Ubud Wana Resort, Wana Garden View, Mic dejun(Breakfast)

Ziua 14 Ubud - Bali Sud
 • Transfer privat Ubud - Bali Sud

  Astazi vei fi transferat din Ubud in zona de plaja din Bali.

 • Ayodya Resort Bali, Deluxe, Mic dejun(American Breakfast)

Ziua 15 - 16 Bali Sud
 • Zile libere Bali Sud

  Ai la dispozitie aceste zile libere pentru a te bucura de plajele cu nisip fin si apele limpezi ale litoralului balinez. Te vei putea bucura de facilitatile resortului sau poti alege unul dintre tururile optionale.

 • Ayodya Resort Bali, Deluxe, Mic dejun(American Breakfast)

Ziua 17 Bali - Doha - Bucuresti
 • Transfer privat hotel Bali Sud - aeroport Bali

  Vei fi preluat de la hotel de catre partenerul nostru local si transferat catre aeroport.

 • Zbor QATAR AIRWAYS Denpasar - Doha

  Durata: 9h30m

  Plecare Denpasar - , ora 09:35 ⟶ Sosire Doha - , ora 15:00

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Bucuresti

  Durata: 05:05

  Plecare Doha - , ora 16:00 ⟶ Sosire Bucuresti - , ora 20:15

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Cauta un pachet de vacanta Vacante

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Fraser Place Kuala Lumpur 4*
Kuala Lumpur

Fraser Place Kuala Lumpur 4*

Studio Deluxe

Mic dejun

Hotelul Fraser Place Kuala Lumpur se afla la 5 minute de mers pe jos de vestitele Turnuri Gemene Petronas. Camerele dispun de ferestre inalte de la podea pana la tavan oferind o superba priveliste asupra orasului.

Strawberry Park Resort 9*
Cameron Highlands

Strawberry Park Resort 9*

Studio Suite

Mic dejun

Strawberry Park Resort este un hotel de tip boutique ascuns printre dealuri si o padure tropicala, la aproximativ 3 km de oraș. Facilitatile statiunii includ restaurante, sali de intalnire, terenuri de sport, spa boutique, sauna si piscina interioara.

Belum Rainforest Resort 3*
Belum

Belum Rainforest Resort 3*

Azlanii Room

Mic dejun

Situat in mijlocul unui paradis tropical, Belum Rainforest Resort este tot ceea ce iubitorii de natură asteapta intr-o destinatie de escapada: relaxare completa, privelisti uimitoare, aventura si conexiune cu natura.

Bayview Hotel Georgetown Penang 4*
Insula Penang

Bayview Hotel Georgetown Penang 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Situat in inima capitalei vibrante din Insula Penang, Bayview Hotel Georgetown Penang combina stilul contemporan cu un cadru central de invidiat. Hotelul se afla la doar cateva minute de fascinantul oras vechi din Georgetown, patrimoniu mondial UNESCO. In acest district multicultural, marile case di

Mercure Kota 9*
Jakarta

Mercure Kota 9*

Deluxe Room

Mic dejun

Situat strategic in centrul orasului Jakarta, Mercure Kota este un hotel international inspirat din cultura indoneziana - chineza locala, si ofera acces facil la cele mai importante atractii turistice din zona, precum si la numeroase zone de cumparaturi si restaurante.

Prime Plaza Jogjakarta 4*
Jogjakarta

Prime Plaza Jogjakarta 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Hotelul situat in cartierul universitar al orasului imbina designul minimalist cu decorul traditional javanez si ofera facilitati pentru familii.

Ubud Wana Resort 4*
Ubud

Ubud Wana Resort 4*

Wana Garden View

Mic dejun

Resortul Ubud Wana este situat la 5 minute de mers pe jos de Ubud Monkey Forest. Apreciat de calatori in egala masura pentru localizare, curatenie si servicii, dintre facilitatile sale merita amintite cele 3 piscine in aer liber.

Ayodya Resort Bali 10*
Bali

Ayodya Resort Bali 10*

Deluxe

Mic dejun

Ayodya Resort Bali este situat de-a lungul nisipurilor albe ale plajei Nusa Dua. Statiunea este proiectata sa semene cu un palat de apa balinez, extins la maretia maxima. Arta statuilor din piatra, a fantanilor, a reliefului sculptat si a bazinelor de lagune proclama „tematica Ramayana” in intr

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate