Zbor
Zbor
Incluse
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Circuit
Asigurare
Asigurare
Collonade
16 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

10 locatii

Explorate

2 mese

13 mic dejun, 1 Pranz Poas

Incepand de la:

3.950 € / pers.
Vezi tarife
Ziua 1 Bucuresti - Paris - Ciudad De Mexico
 • Zbor AIR FRANCE Bucuresti - Paris

  Durata: 3:10

  Plecare Bucuresti - , ora 14:55 ⟶ Sosire Paris - , ora 17:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor AIR FRANCE Paris - Ciudad de Mexico

  Durata: 12:05

  Plecare Paris - , ora 23:00 ⟶ Sosire Ciudad de Mexico - , ora 16:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Ciudad de Mexico

  La sosirea pe aeroport vei fi preluat de o masina privata si transferat la hotel.

 • Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 2 Ciudad De Mexico
 • Tur privat de oras Ciudad de Mexico

  Turul panoramic al orasului incepe in piata principala unde vei vizita cateva palate coloniale printre care Palatul National, unde vei putea admira picturile lui Diega Rivera care pun in valoare istoria si cultura Mexicului. Vei continua apoi spre Catedrala Metropolitana, prima catedrala din noua Spanie, care initial a fost construita sub comanda lui Cortes, mai tarziu fiind demolata si inlocuita cu prezenta biserica, finalizata in 1813. Turul continua apoi pe Paseo de la Reforma, care face legatura intre parc si Avenida Juarez. Mai demult flancata de imobile elegante si copaci, Paseo de la Reforma este astazi decorata cu sculpturi marete, in timp ce busturi ale eroilor Mexicului stau aliniate pe ambele parti ale strazii.

 • Vizita Muzeul de Antropologie

  Muzeul National de Antropologie, cel mai mare si mai vizitat muzeu din Mexic, adaposteste artefacte arheologice si antropologice datand din perioada civilizatiei precolumbiene.

 • Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 3 Ciudad De Mexico - Teotihuacan - Ciudad De Mexico
 • Transfer privat Ciudad de Mexico - Teotihuacan - Ciudad de Mexico

  Vei fi transferat catre Teotihuacan, iar la finalul vizitei, vei reveni in Ciudad de Mexico.

 • Vizita complexul arheologic Teotihuacan

  Fondat inainte de aparitia crestinismului, situl arheologic Teotihuacan a gazduit candva pana la 125.000 de oameni si acoperea peste 20 km². Zona de edificii monumentale se intinde pe Calle de los Muertos, Strada Mortilor, o insiruire de piatete unite prin randuri de trepte, marginita de cladiri joase si ample, menite sa intensifice impactul vizual al piramidelor Soarelui si Lunii, principalele edificii religioase. Intr-un capat al strazii se afla Ciudadela (Citadela), centrul administrativ al Teotihuacanului. Cel mai remarcabil monument din cadrul complexului, imensa Piramida a Soarelui, are in mijloc o grota in forma de trifoi ce reprezinta centrul sacru din Teotihuacan, iar urcarea pe piramida ofera posibilitatea unei vederi panoramice asupra intregului sit.

 • Vizita Basilica de Guadalupe

  Situata pe colina Tepeyac din nordul orasului Ciudad de Mexico, Basilica de Guadalupe (Basílica de Nuestra Senora de Guadalupe) a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1987 si este un cunoscut loc de pelerinaj, vizitat anual de milioane de credinciosi. Potrivit legendei, aici, pe dealul Tepeyac, Fecioara Maria s-a aratat unui calugar crestin numit Juan Diego Cuauhtlatoatzin in 1531. Preotul local nu l-a crezut, astfel ca Juan Diego s-a intors pe deal si o imagine a Fecioarei Maria a fost imprimata in mod miraculos pe mantia acestuia. Zona numita La Villa de Guadelupe adaposteste doua biserici: cea veche, terminata in 1709, construita in stil clasic (sfintita de Papa Pius al X-lea in 1904) si biserica terminata in 1974, avand o forma circulara, constructie impunatoare ce poate adaposti 10.000 de credinciosi.

 • Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 4 Ciudad De Mexico - Xochimilco - Taxco
 • Transfer privat Ciudad de Mexico - Xochimilco - Taxco

  Vei fi transferat catre Taxco, cu o oprire pe traseu in Xochimilco, iar apoi la un magazin de argint unde vei afla despre procesele de minerit. Spaniolii au fost atrasi de in aceasta zona in anul 1522 de povestile aztece despre teritoriile bogate in minerale. Avantul pe care l-a avut industria argintului dupa anul 1522 a durat pana in secolul al XIX-lea.

 • Vizita Xochimilco

  Vei vizita Xochimilco, numit si "locul cu flori", aflat la 15 Km de Ciudad de Mexico. Canalele de aici erau conectate in trecut cu capitala azteca Tenochtitlan (Ciudad de Mexico). Vei naviga pe canalele acestei spectaculoase gradini cu barca traditionala trajinera si vei afla cum traiau odata aztecii.

 • Tur privat de oras Taxco

  Vei vizita frumosul oras colonial Taxco. Vei explora orasul pe jos si vei vizita Biserica Santa Prisca, tezaur arhitectonic construit in stil baroc.

 • Montetaxco, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 5 Taxco - Cuernavaca - Ciudad De Mexico
 • Transfer privat Taxco - Cuernavaca - Ciudad de Mexico

  Vei fi transferat catre Ciudad de Mexico si vei face o oprire in Cuernavaca pentru a vizita Muzeul Robert Brady.

 • Vizita Muzeu Robert Brady

  In Cuernavaca vei vizita Muzeul Robert Brady, infiintat de artistul si colectionarul american care a trait in orasul mexican timp de 24 de ani. Printre colectiile adunate de acesta se gasesc si opere ale faimosilor artisti mexicani, inclusiv ale Fridei Khalo.

 • Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 6 Ciudad De Mexico, Mexic - San Jose, Costa Rica
 • Transfer privat hotel - aeroport Ciudad de Mexico

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Ciudad de Mexico.

 • Zbor INTERJET Ciudad de Mexico - San Jose

  Durata: 1:55

  Plecare Ciudad de Mexico - , ora 22:00 ⟶ Sosire San Jose - , ora 23:55

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel San Jose

  Vei fi transferat catre hotelul din San Jose unde te vei caza.

 • Park Inn by Radisson San Jose, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 7 San Jose - Poas - La Paz - San Jose
 • Transfer San Jose - Poas - La Paz - San Jose

  Vei fi transferat catre Vulcanul Poas, iar pe drumul de intoarcere te vei opri pentru a vizita Gradinile La Paz.

 • Vizita Gradinile Cascadelor La Paz

  Vei admira Gradinile Cascadelor La Paz, situate in apropiere de Vulcanul Poas. De o mare biodiversitate, La Paz adaposteste cea mai mare ferma observator de fluturi din lume, un areal al pasarii colibri si 5 spectaculoase cascade. Formate pe Raul La Paz pe o lungime de 8 km, in zona estica a Vulcanului Poas, intre Vara Blanca si Cinchona, cascadele impresioneaza prin caderile de apa spectaculoase.

 • Vizita Vulcanul Poas

  Vei admira vulcanul Poas, unul dintre cele mai vizitate din Costa Rica, datorita apropierii sale de San Jose si a padurii luxuriante care inconjoara cele doua cratere. Poas este unul dintre cei noua vulcani activi (in total sunt peste 120 vulcani in Costa Rica). Vulcanul Poas este, de asemenea, unul dintre cei mai spectaculosi de pe teritoriul tarii, avand un crater cu diametrul de 1 km si o adancime de 314 m. Craterul acestui vulcan este uimitor datorita lagunei cristaline de culoare albastra care pare o piscina linistita, numita Laguna Botos.

 • Pranz Poas

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Vizita Plantatie de cafea Doka

  Te vei opri apoi la plantatia de cafea Doka, detinuta de familia Vargas Ruiz inca din 1931. Aici vei afla mai multe informatii despre principalele procedee de crestere, cultivare si prajire a cafelei traditionale costaricane.

 • Park Inn by Radisson San Jose, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 8 San Jose - Arenal
 • Transfer San Jose - Arenal

  Vei fi transferat de la hotelul din San Jose catre Arenal, pe un traseu deosebit de spectaculos, cu o durata de aproximativ 3 ore si jumatate.

 • Volcano Lodge, Hotel & Thermal Experience, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 9 Arenal - Ecotermales - Arenal
 • Hiking Vulcanul Arenal

  Vei avea ocazia sa urci pe Masivul Vulcanic Arenal, activ inca din 1968. Eruptiile acestuia sunt insotite de cantitati mari de materiale piroclastice, iar in jurul craterului se depun formatiuni din lava intarita. Vei putea sa te plimbi in apropierea createrului vulcanic, turul avand o durata de aproximativ 3 ore, pe parcursul caruia vei fi insotit de ghidul naturalist. Este recomandat sa te imbraci mai lejer si sa ai o incaltaminte adecvata, pelerina de ploaie si repelenti.

 • Vizita Complex Ecotermales

  Vei vizita complexul de izvoare termale Ecotermales, compus din 4 bazine cu temperaturi ale apei intre 32°si 41°C.

 • Volcano Lodge, Hotel & Thermal Experience, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 10 Arenal
 • Vizita Podurile Suspendate Arenal

  Vei explora ecosistemul natural al Vulcanului Arenal si vei parcurge, atat pe jos cat si “la inaltime” luxurianta padure tropicala. Arenal Sky Walk permite explorarea zonei prin intermediul pasarelelor si a podurilor suspendate, traversate in acelasi timp si de numeroase specii de animale, care compun unul dintre cele mai complexe sisteme biologice din lume. De-a lungul traseului de 3,6 km vom putea vedea si 3 superbe cascade, fiecare inalta de 30 m. Pe parcursul turului vei fi insotit de ghidul naturalist. Este recomandat sa te imbraci mai lejer si sa ai o incaltaminte adecvata, pelerina de ploaie si repelenti.

 • Volcano Lodge, Hotel & Thermal Experience, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 11 Arenal - Manuel Antonio
 • Transfer Arenal - Manuel Antonio

  Vei fi transferat din Arenal catre Manuel Antonio, traversand o zona deosebit de spectaculoasa.

 • Parador Resort & Spa, Garden Room, meal plan Mic dejun

Ziua 12 Manuel Antonio
 • Tur Parcul National Manuel Antonio

  Situat pe coasta pacifica, la sud de orasul Quepos si la 132 km de capitala San Jose, acest parc national este una dintre cele mai populare destinatii turistice costaricane, datorita plajelor sale cu nisip alb aflate la marginea padurilor luxuriante. Peisajele naturale includ mlastini, formatiuni de mangrove si lagune iar diversitatea floristica si faunistica este una remarcabila, cuprinzand 109 specii de mamifere si 184 de specii de pasari. Deasemenea, parcul include si 12 mici insule unde pot fi admirati delfini si chiar balene. Vei observa diverse specii de pasari si mamifere explorand potecile inguste ale junglei, iar in final te vei relaxa pe una din cele mai frumoase plaje ale zonei - Panama Beach.

 • Parador Resort & Spa, Garden Room, meal plan Mic dejun

Ziua 13 - 14 Manuel Antonio
 • Zile libere Manuel Antonio

  Vei avea la dispozitie aceste zile libere pentru a te relaxa si bucura de peisajele naturale de exceptie ale imprejurimilor din Manuel Antonio. De asemenea, exista optiuni multiple pentru tururi si vizite in cadrul parcului national.

 • Parador Resort & Spa, Garden Room, meal plan Mic dejun

Ziua 15 Manuel Antonio - San Jose - Panama - Paris
 • Transfer hotel Manuel Antonio - aeroport San Jose

  Ti se va asigura transferul de la hotelul din Manuel Antonio, la aeroportul din San Jose.

 • Zbor AIR FRANCE San Jose - Paris

  Durata: 10:35

  Plecare San Jose - , ora 22:15 ⟶ Sosire Paris - , ora 15:50

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 16 Paris - Bucuresti
 • Zbor AIR FRANCE Paris - Bucuresti

  Durata: 2:50

  Plecare Paris - , ora 19:00 ⟶ Sosire Bucuresti - , ora 22:50

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Cauta un pachet de vacanta Vacante

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Hampton Inn & Suites by Hilton 4*
Ciudad de Mexico

Hampton Inn & Suites by Hilton 4*

Standard Room

Mic dejun

Hotelul se afla in centrul istoric al orasului, aproape de Palatul National si Zocalo. Puteti vizita, de asemenea, Catedrala Metropolitana, Palacio de Minería si Palacio de Bellas Artes, situate de asemenea, in vecinatate.

Montetaxco 4*
Taxco

Montetaxco 4*

Standard Room

Mic dejun

Montetaxco s-a nascut din visul unui vizionar, care a venit in Taxco si a decis sa ramana pentru totdeauna. Vazand din diferite locuri dealurile care inconjoara orasul, Don Alfredo si-a imaginat, si apoi a construit, acest hotel in varf de munte, in stilul colonial specific zonei, ale carui camere o

Park Inn by Radisson San Jose 4*
San Jose

Park Inn by Radisson San Jose 4*

Standard Room

Mic dejun

La doar cateva minute de mers pe jos de zona plina de viata din centrul orasului, acest hotel este o alegere ideala atat pentru cei care calatoresc in scop de afaceri, cat si pentru cei care vin in vacanta si pot sa se bucure de accesul facil la cele mai importante atractii.

Volcano Lodge, Hotel & Thermal Experience 4*
Parcul National Arenal

Volcano Lodge, Hotel & Thermal Experience 4*

Standard Room

Mic dejun

Asezat la baza Vulcanului Arenal, la doar cativa kilometri in afara orasului La Fortuna, hotelul este suficient de departe de oras pentru a-ti da o senzatie de liniste, si totusi suficient de aproape de toate activitatile din zona, de restaurante, de viata de noapte astfel incat sa poti descoperi f

Parador Resort & Spa 4*
Manuel Antonio

Parador Resort & Spa 4*

Garden Room

Mic dejun

Resortul se afla la doar 5 minute de mers pe jos de plaja si la 15 minute cu masina pana la celebrul Parc National Manuel Antonio. Intinzandu-se pe aproximativ 5 hectare de padure tropicala luxurianta, plina de animale salbatice, Parador dispune de o adevarata retea de trasee de explorare a naturii.

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate