Zbor
Zbor
Incluse
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Circuit
Asigurare
Asigurare
Collonade
13 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

9 locatii

Explorate

5 mese

8 mic dejun, 2 All inclusive, 1 Pranz Celestun, 1 Pranz Uxmal, 1 Pranz Chichen Itza

Incepand de la:

4.090 € / pers.
Vezi tarife
Ziua 1 Bucuresti - Paris - Ciudad De Mexico
 • Zbor AIR FRANCE Bucuresti - Paris

  Durata: 2h50m

  Plecare Bucuresti - , ora 06:10 ⟶ Sosire Paris - , ora 08:20

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor AIR FRANCE Paris - Ciudad de Mexico

  Durata: 11h55m

  Plecare Paris - , ora 11:10 ⟶ Sosire Ciudad de Mexico - , ora 16:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Ciudad de Mexico

  La sosirea pe aeroport vei fi preluat de o masina privata si transferat la hotel.

 • La Casona Hotel Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 2 Ciudad De Mexico
 • Tur privat de oras Ciudad de Mexico

  Turul panoramic al orasului incepe in piata principala unde vei vizita cateva palate coloniale printre care Palatul National, unde vei putea admira picturile lui Diega Rivera care pun in valoare istoria si cultura Mexicului. Vei continua apoi spre Catedrala Metropolitana, prima catedrala din noua Spanie, care initial a fost construita sub comanda lui Cortes, mai tarziu fiind demolata si inlocuita cu prezenta biserica, finalizata in 1813. Turul continua apoi pe Paseo de la Reforma, care face legatura intre parc si Avenida Juarez. Mai demult flancata de imobile elegante si copaci, Paseo de la Reforma este astazi decorata cu sculpturi marete, in timp ce busturi ale eroilor Mexicului stau aliniate pe ambele parti ale strazii.

 • Vizita Muzeul de Antropologie

  Muzeul National de Antropologie, cel mai mare si mai vizitat muzeu din Mexic, adaposteste artefacte arheologice si antropologice datand din perioada civilizatiei precolumbiene.

 • La Casona Hotel Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 3 Ciudad De Mexico - Teotihuacan - Ciudad De Mexico
 • Transfer privat Ciudad de Mexico - Teotihuacan - Ciudad de Mexico

  Vei fi transferat catre Teotihuacan, iar la finalul vizitei, vei reveni in Ciudad de Mexico.

 • Vizita complexul arheologic Teotihuacan

  Fondat inainte de aparitia crestinismului, situl arheologic Teotihuacan a gazduit candva pana la 125.000 de oameni si acoperea peste 20 km². Zona de edificii monumentale se intinde pe Calle de los Muertos, Strada Mortilor, o insiruire de piatete unite prin randuri de trepte, marginita de cladiri joase si ample, menite sa intensifice impactul vizual al piramidelor Soarelui si Lunii, principalele edificii religioase. Intr-un capat al strazii se afla Ciudadela (Citadela), centrul administrativ al Teotihuacanului. Cel mai remarcabil monument din cadrul complexului, imensa Piramida a Soarelui, are in mijloc o grota in forma de trifoi ce reprezinta centrul sacru din Teotihuacan, iar urcarea pe piramida ofera posibilitatea unei vederi panoramice asupra intregului sit.

 • Vizita Basilica de Guadalupe

  Situata pe colina Tepeyac din nordul orasului Ciudad de Mexico, Basilica de Guadalupe (Basílica de Nuestra Senora de Guadalupe) a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1987 si este un cunoscut loc de pelerinaj, vizitat anual de milioane de credinciosi. Potrivit legendei, aici, pe dealul Tepeyac, Fecioara Maria s-a aratat unui calugar crestin numit Juan Diego Cuauhtlatoatzin in 1531. Preotul local nu l-a crezut, astfel ca Juan Diego s-a intors pe deal si o imagine a Fecioarei Maria a fost imprimata in mod miraculos pe mantia acestuia. Zona numita La Villa de Guadelupe adaposteste doua biserici: cea veche, terminata in 1709, construita in stil clasic (sfintita de Papa Pius al X-lea in 1904) si biserica terminata in 1974, avand o forma circulara, constructie impunatoare ce poate adaposti 10.000 de credinciosi.

 • La Casona Hotel Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 4 Ciudad De Mexico - Taxco - Cuernavaca - Ciudad De Mexico
 • Transfer privat Ciudad de Mexico -Taxco - Cuernavaca - Ciudad de Mexico

  Vei vizita frumosul oras colonial Taxco, situat la 160 de km sud-vest de Ciudad de Mexico.

 • Tur privat de oras Taxco

  Vei vizita frumosul oras colonial Taxco. Vei explora orasul pe jos si vei vizita Biserica Santa Prisca, tezaur arhitectonic construit in stil baroc.

 • Vizita Muzeu Robert Brady

  In Cuernavaca vei vizita Muzeul Robert Brady, infiintat de artistul si colectionarul american care a trait in orasul mexican timp de 24 de ani. Printre colectiile adunate de acesta se gasesc si opere ale faimosilor artisti mexicani, inclusiv ale Fridei Khalo.

 • La Casona Hotel Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 5 Ciudad De Mexico - Merida
 • Transfer privat hotel - aeroport Ciudad de Mexico

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Ciudad de Mexico.

 • Zbor AEROMEXICO Ciudad de Mexico - Merida

  Durata: 1h54m

  Plecare Ciudad de Mexico - , ora 12:05 ⟶ Sosire Merida - , ora 13:59

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Merida

  Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Merida.

 • Tur de oras Merida

  Vei incepe turul fermecatorului oras Merida cu vizita la Catedrala San Ildefonso, construita din piatra vechilor temple mayase. Ridicarea acesteia a inceput in anul 1561, fiind astfel cea mai veche catedrala din America Latina. Inauntru vei putea vedea picturi murale infatisand intalnirea dintre Francesco de Montejo - fondatorul orasului Merida - si regele mayas Tutl Xiu. Apoi vei vizita Casa Montejo, locuinta grandioasa a lui Francesco de Montejo, si Palatul Guvernatorului unde sunt adapostite 27 de fresce enorme ale lui Don Fernando Castro Pacheco ilustrand istoria tulbure a Yucatanului. Din frumoasa piata centrala, Plaza Principal, vei putea fotografia catedrala, Cladirea Primariei (Palacio Municipal), Casa Montejo si Palatul Guvernatorului. La finalul turului vei merge pe bulevardul Paseo Montejo, bulevard ce a fost conceput dupa celebrul Champs Elysees din Paris.

 • Casa Lucia Hotel Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 6 Merida - Uxmal - Kabah - Merida
 • Transfer privat Merida - Uxmal - Kabah - Merida

  Astazi vei fi transferat catre siturile arheologice Uxmal si Kabah, iar la finalul turului vei reveni la hotel.

 • Vizita Uxmal & Kabah

  Astazi vei explora vestigiile mayase de la Uxmal si Kabah. Uxmal este unul dintre cele mai bine restaurate si pastrate vestigii mayase din Peninsula Yucatan si cu siguranta unul din cele mai frumoase. Cladirile orasului, construite in stilul Puuc, au fost terminate in secolul al X-lea si nu exista dovezi ale unor alte perioade de constructie. Vei vizita Piramida Magicianului,singurul monument reconstruit de cinci ori, si Palacio del Gobernador (Palatul Guvernatorului), cel mai remarcabil monument din Uxmal, construit intre anii 900-915. Kabah este situat la sud de Uxmal la capatul unui drum cu o lungime de 18 km si 5 m latime, decorat cu arce monumentale, ce leaga cele doua situri si este al doilea sit arheologic ca marime dupa Uxmal. In Kabah principalul motiv decorativ este Chac - zeul ploii si al vremii. Tema mastii lui Chac, cu lungul lui apendice nazal, revine uneori pana la obsesie in Kabah, unde 250 de masti ale zeului imbraca complet fatada palatului numit Codz Poop, rogojina rulata, nume care vine de la treapta pragului pe care se vede nasul zeului rulat ca o rogojina.

 • Pranz Uxmal

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Casa Lucia Hotel Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 7 Merida - Celestun - Merida
 • Transfer privat Merida - Celestun - Merida

  Vei fi transferat catre Rezervatia Biosferei Celestun.

 • Vizita Rezervatia Biosferei Celestun

  Situata la 90 km de Merida, rezervatia gazduieste 587 de specii de plante, dintre care 42 sunt endemice, peste 300 de specii de pasari, inclusiv flamingo mexican roz, 75 de tipuri de mamifere si 64 specii de reptile. Te vei plimba cu barca prin estuarele din rezervatie pentru a admira coloniile de flamingo si vei face un popas la izvoarele cu apa dulce.

 • Pranz Celestun

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Casa Lucia Hotel Boutique, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 8 Merida - Chichen Itza
 • Transfer privat Merida - Chichen Itza

  Ti se va asigura transferul catre Chichen Itza.

 • Vizita complexul arheologic Chichen Itza

  Situl arheologic Chichen Itza este cel mai mare dintre orasele in ruina din peninsula mexicana Yucatan. Fondat in secolul al V-lea, orasul a fost cucerit in jurul anului 850 de catre tolteci sau, conform unor experti, de catre populatia itza, inrudita cu toltecii. Ceea ce este exceptional la Chichen Itza este fuziunea sa perfecta intre culturile maya si tolteca, fuziune ce se observa in arhitectura, sculptura si pictura. Acest amestec a supravietuit pana in 1.400, cand orasul a fost abandonat in mod misterios. Aici vei putea admira celebra piramida construita acum peste 1.500 de ani, cunoscuta sub numele de El Castillo.

 • Vizita Cenota Ik Kil

  Vei fi transferat in zona faimoaselor cenote, unde vei vizita Cenota Ik Kil. Acestea sunt bazine naturale formate prin erodarea calcarelor. Mayasii le foloseau in ritualurile de sacrificare aduse zeilor. Cenota Ik Kil se afla la 26 m sub nivelul solului, are un diametru de 60 m si o adancime de 40 m. Exista si o scara sculptata ce duce catre o platforma de inot.

 • Pranz Chichen Itza

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Hacienda Chichen Resort, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 9 Chichen Itza - Cancun
 • Transfer privat Chichen Itza - Cancun

  Te vei indrepta catre Cancun, poarta de intrare in Peninsula Yucatan si orasul de unde incepe celebra Riviera Maya.

 • Secrets The Vine Cancun, Deluxe Ocean View Room, All inclusive(All Inclusive)

Ziua 10 - 11 Cancun
 • Zile libere Cancun

  Vei petrece un sejur relaxant pe insoritele plaje din Cancun, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana. Te poti relaxa pe plajele cu nisip fin si ape turcoaz ale Marii Caraibilor si poti practica diverse sporturi acvatice. Iti recomandam sa vizitezi siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen, satul pescaresc din Playa del Carmen. Pot fi facute excursii la Akumal - tinutul testoaselor sau in parcul tematic Xcaret sau poti petrecere o zi la acvariul natural de la Xel Ha.

 • Secrets The Vine Cancun, Deluxe Ocean View Room, All inclusive(All Inclusive)

Ziua 12 Cancun - Paris
 • Transfer privat hotel - aeroport Cancun

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cancun.

 • Zbor AIR FRANCE Cancun - Paris

  Durata: 9h40m

  Plecare Cancun - , ora 19:30 ⟶ Sosire Paris - , ora 12:10

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 13 Paris - Bucuresti
 • Zbor AIR FRANCE Paris - Bucuresti

  Durata: 2h55m

  Plecare Paris - , ora 14:30 ⟶ Sosire Bucuresti - , ora 18:25

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Cauta un pachet de vacanta Vacante

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

La Casona Hotel Boutique 4*
Ciudad de Mexico

La Casona Hotel Boutique 4*

Standard Room

Mic dejun

La Casona Hotel Boutique este un concept exclusivist al unui mic hotel din Mexico City, cu stilul si experienta celor mai bune lanturi hoteliere Europene.Cladirea hotelului, construita la începutul secolului trecut, complet restaurata, a fost catalogata ca monument artistic de Institutul National d

Casa Lucia Hotel Boutique 4*
Merida

Casa Lucia Hotel Boutique 4*

Standard Room

Mic dejun

Casa Lucia Hotel Boutique este situat intr-o locatie privilegiata, in cadrul cunoscutului cartier Santa Lucia din centrul istoric al orasului, fiind inconjurat de cladiri vechi si istorice si una dintre atractiile turistice preferate din Merida, Yucatan.

Hacienda Chichen Resort 4*
Chichen Itza

Hacienda Chichen Resort 4*

Standard Room

Mic dejun

Daca esti in cautarea unei vacante unice in mijlocul naturii si iti doresti sa experimentezi traditiile si cultura mayase, atunci acest hotel boutique este locul potrivit pentru tine. Bucura-te de locatia ideala, cu acces direct catre zona arheologica direct din gradina hotelului.

Secrets The Vine Cancun 5*
Cancun

Secrets The Vine Cancun 5*

Deluxe Ocean View Room

Mic dejun

Definind eleganta, Secrets The Vine este marginit de apele albastre ca cerul din Caraibe si de plajele cu nisip alb, in ​​uimitorul Cancun. Acest refugiu elegant, contemporan, doar pentru adulti, combina frumusetea naturala a Peninsulei Yucatan cu sofisticarea si luxul unei statiuni autentice de

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate