Zbor
Zbor
Incluse
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Circuit
Asigurare
Asigurare
Collonade
17 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

15 locatii

Explorate

4 mese

12 mic dejun, 2 All inclusive, 1 Pranz Uxmal, 1 Pranz Chichen Itza

Incepand de la:

5.560 € / pers.
Vezi tarife
Ziua 1 Bucuresti - Lima
 • Zbor AIR FRANCE Bucuresti - Paris

  Durata: 3:10

  Plecare Bucuresti - , ora 06:05 ⟶ Sosire Paris - , ora 08:15

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor AIR FRANCE Paris - Lima

  Durata: 12:30

  Plecare Paris - , ora 10:30 ⟶ Sosire Lima - , ora 16:00

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Lima

  La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 • Los Girasoles, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 2 Lima - Cusco
 • Vizita situl arheologic Sacsayhuaman

  Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 de tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.

 • Transfer privat hotel - aeroport Lima

  Vei fi transferat la aeroportul din Lima pentru zborul catre Puno.

 • Zbor LAN AIRLINES Lima - Cusco

  Durata: 01:25

  Plecare Lima - , ora 09:10 ⟶ Sosire Cusco - , ora 10:35

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Cusco

  Vei fi transferat la hotelul din Cusco.

 • Tur privat de oras Cusco

  Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha.

 • Vizita Catedralei din Cusco

  Vei intra in principalul lacas de cult din oras, Catedrala Cusco, o bijuterie arhitectonica decorata la exterior cu placi mari din granit rosu in stil renascentist, in contrast cu stilul baroc al interiorului. Catedrala, un frumos exemplu de arhitectura locala, cu puternice influente traditionale a fost construita pe vechi ziduri incase in sec. al XVI-lea. Interiorul, un adevarat muzeu de arta coloniala, gazduieste peste 400 de picturi specifice Scolii din Cusco.

 • Vizita Templul Koricancha

  In interiorul Bisericii Santo Domingo vei vizita ruinele Templului Soarelui, Koricancha, cu siguranta cel mai important templu incas din Peru, care era acoperit in vremurile de glorie ale imperiului cu peste 700 de foi de aur, fiecare in greutate de peste 2 kg. Aici vei vedea cum cuceritorii spanioli, impresionati de oras, nu l-au distrus complet, ci au construit un oras colonial deasupra acestor fundatii solide. Koricancha este un exemplu perfect, piatra Templului Soarelui fiind utilizata pentru a sprijini o biserica in stil baroc.

 • Vizita Tambomachay, Puca Pucara, Qenqo

  Vei merge la cativa kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, celebrele bai incase, Puca Pucara, o fortificatie cu apeducte si izvoare termale, precum si Qenqo, o serie de galerii subterane, in care aveau loc ritualuri incase.

 • Casa Andina Standard Korikancha, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 3 Cusco - Machu Picchu - Aguas Calientes
 • Transfer privat hotel Cusco - gara Poroy

  Vei fi transferat la gara din Poroy (la 10 km de Cusco), unde te vei imbarca in trenul catre Aguas Calientes.

 • Tren Vistadome Poroy - Aguas Calientes

 • Tur privat Machu Picchu

  Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admiri peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa, si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala unde locuiau Nustas, printesele.

 • Casa Andina Machu Picchu, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 4 Aguas Calientes - Cusco
 • Tren Vistadome Aguas Calientes - Poroy

 • Casa Andina Standard Korikancha, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 5 Cusco - Puno
 • Transfer Cusco - Puno

  Vei calatori impreuna cu alti turisti cu un autocar catre Puno, de-a lungul platoului Collao, refacand drumul soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas, Mama Occlo si Manco Capac. Punctul de maxima altitudine (4.355 m) va fi in La Raya, la jumatatea distantei intre Cusco si Puno.

 • Vizita situl arheologic Raqchi

  Te vei opri pe malul Raului Urubamba pentru a vizita Raqchi, un vechi sanctuar incas, construit de catre Inca Pachacutec si dedicat zeului Viracocha. Structura cea mai impresionanta a sitului este Templul Viracocha, cu o fundatie clasic incasa din piatra de mari dimensiuni peste care este ridicata o constructie din chirpici.

 • Vizita Pukara

  Vei explora Pukara, un sit arheologic pre-colonial, caracterizat prin prezenta unor piramide de mari dimensiuni. Aici vei vizita muzeul de gazduieste numeroase artefacte din acea perioada, artefacte apartinand si complexului arheologic de la Kalasaya. Satul este cunoscut de asemenea si pentru ceramica traditionala numita Torito de Pukara.

 • Vizita Biserica San Pedro de Andahuaylillas

  In orasul Andahuaylillas vei vizita San Pedro de Andahuaylillas, o biserica supranumita Capela Sixtina a Americii, datorita plafonului policrom bogat decorat.

 • Casa Andina Tikarani, Traditional Room, meal plan Mic dejun

Ziua 6 Puno - Lacul Titicaca - Puno
 • Transfer Puno - Insula Taquile

  Vei fi transferat cu barca cu motor pana la Insula Taquile.

 • Vizita Insula Taquile

  Vei vizita zona de sud a Insulei Taquile si te vei bucura de plajele sale, descoperind totodata traditiile si obiceiurile pastrate de sute de ani ale comunitatilor locale de aici, a caror mostenire culturala este listata in patrimoniul mondial UNESCO.

 • Vizita Santa Maria Llachon Capachica

  Vei face o oprire pentru a interactiona cu localnicii din Santa Maria Llachon, comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utilizand cuptoare subterane.

 • Vizita Insula Uros

  Dupa pranz vei vizita Insula Uros, unde cea mai veche civilizatie din lume isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf. Cea mai mare insula adaposteste 10 familii, iar cea mai mica, doar de 30 m latime, adaposteste doua pana la trei familii. Insulele sunt ancorate de fundul lacului, durata de viata a unei insule fiind de cca 30 de ani.

 • Casa Andina Tikarani, Traditional Room, meal plan Mic dejun

Ziua 7 Puno - Lima
 • Transfer privat hotel Puno - aeroport Juliaca

  Vei fi transferat catre aeroportul din Juliaca.

 • Zbor AVIANCAJUL Juliaca - Lima

  Durata: 1:34

  Plecare JUL Juliaca - , ora 08:26 ⟶ Sosire Lima - , ora 10:00

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Tur privat de oras Lima

  Vei pleca intr-un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei. Vizita va incepe in centrul istoric al orasului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul in care Pizzaro a fondat Lima si unde se afla frumoasele balcoane coloniale in stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primaria) si Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar si o fantana de bronz datand din 1650. Tot in piata se afla Catedrala din Lima, construita in 1564 in stil baroc si care adaposteste mormantul lui Francisco Pizarro. Vei vizita apoi Plaza San Martin, strajuita de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominatie spaniola, generalul argentinian Jose de San Martin. Piata este un excelent exemplu de arhitectura neocoloniala. Turul va continua cu boemele districte San Isidro si Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor si Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific.

 • Los Girasoles, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 8 Lima - Ciudad De Mexico
 • Transfer privat hotel - aeroport Lima

  Vei fi transferat la aeroportul din Lima pentru zborul catre Puno.

 • Zbor AVIANCA Lima - Ciudad de Mexico

  Durata: 6:05

  Plecare Lima - , ora 10:45 ⟶ Sosire Ciudad de Mexico - , ora 16:50

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Ciudad de Mexico

  La sosirea pe aeroport vei fi preluat de o masina privata si transferat la hotel.

 • Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 9 Ciudad De Mexico
 • Tur de oras Ciudad de Mexico

  Te vei intalni cu ghidul vorbitor de limba engleza si vei pleca intr-un tur panoramic de o zi al acestui fermecator oras. La finalul turului ti se va asigura transferul la hotel. Turul orasului va incepe in piata principala, Zocalo, unde vei vedea Palatul National, unde sunt expuse picturile lui Diego Rivera care pun in valoare istoria si cultura Mexicului. Vei continua apoi spre Catedrala Metropolitana, prima catedrala din noua Spanie, care initial a fost construita sub comanda lui Cortes, mai tarziu fiind demolata si inlocuita cu prezenta biserica, finalizata in 1813. Vei vizita o piata de obiecte artizanale confectionate manual si vei face o plimbare pe bulevardul Paseo de la Reforma, construit in scurta domnie a Imparatului Maximilian, cu scopul de a lega piata principala de castelul sau din Chapultepec. Astazi bulevardul face legatura intre parc si Avenida Juarez, fiind flancat de sculpturi monumentale ce ii infatiseaza pe principalii eroi ai natiunii mexicane.

 • Vizita Muzeul de Antropologie

  Muzeul National de Antropologie, cel mai mare si mai vizitat muzeu din Mexic, adaposteste artefacte arheologice si antropologice datand din perioada civilizatiei precolumbiene.

 • Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 10 Ciudad De Mexico - Teotihuacan - Ciudad De Mexico
 • Vizita complexul arheologic Teotihuacan

  Fondat inainte de aparitia crestinismului, situl arheologic Teotihuacan a gazduit candva pana la 125.000 de oameni si acoperea peste 20 km². Zona de edificii monumentale se intinde pe Calle de los Muertos, Strada Mortilor, o insiruire de piatete unite prin randuri de trepte, marginita de cladiri joase si ample, menite sa intensifice impactul vizual al piramidelor Soarelui si Lunii, principalele edificii religioase. Intr-un capat al strazii se afla Ciudadela (Citadela), centrul administrativ al Teotihuacanului. Cel mai remarcabil monument din cadrul complexului, imensa Piramida a Soarelui, are in mijloc o grota in forma de trifoi ce reprezinta centrul sacru din Teotihuacan, iar urcarea pe piramida ofera posibilitatea unei vederi panoramice asupra intregului sit.

 • Vizita Basilica de Guadalupe

  Situata pe colina Tepeyac din nordul orasului Ciudad de Mexico, Basilica de Guadalupe (Basílica de Nuestra Senora de Guadalupe) a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1987 si este un cunoscut loc de pelerinaj, vizitat anual de milioane de credinciosi. Potrivit legendei, aici, pe dealul Tepeyac, Fecioara Maria s-a aratat unui calugar crestin numit Juan Diego Cuauhtlatoatzin in 1531. Preotul local nu l-a crezut, astfel ca Juan Diego s-a intors pe deal si o imagine a Fecioarei Maria a fost imprimata in mod miraculos pe mantia acestuia. Zona numita La Villa de Guadelupe adaposteste doua biserici: cea veche, terminata in 1709, construita in stil clasic (sfintita de Papa Pius al X-lea in 1904) si biserica terminata in 1974, avand o forma circulara, constructie impunatoare ce poate adaposti 10.000 de credinciosi.

 • Hampton Inn & Suites by Hilton, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 11 Ciudad De Mexico - Merida
 • Transfer privat hotel - aeroport Ciudad de Mexico

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Ciudad de Mexico.

 • Zbor AEROMEXICO Ciudad de Mexico - Merida

  Durata: 1h54m

  Plecare Ciudad de Mexico - , ora 12:05 ⟶ Sosire Merida - , ora 13:59

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Merida

  Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Merida.

 • Tur de oras Merida

  Vei incepe turul fermecatorului oras Merida cu vizita la Catedrala San Ildefonso, construita din piatra vechilor temple mayase. Ridicarea acesteia a inceput in anul 1561, fiind astfel cea mai veche catedrala din America Latina. Inauntru vei putea vedea picturi murale infatisand intalnirea dintre Francesco de Montejo - fondatorul orasului Merida - si regele mayas Tutl Xiu. Apoi vei vizita Casa Montejo, locuinta grandioasa a lui Francesco de Montejo, si Palatul Guvernatorului unde sunt adapostite 27 de fresce enorme ale lui Don Fernando Castro Pacheco ilustrand istoria tulbure a Yucatanului. Din frumoasa piata centrala, Plaza Principal, vei putea fotografia catedrala, Cladirea Primariei (Palacio Municipal), Casa Montejo si Palatul Guvernatorului. La finalul turului vei merge pe bulevardul Paseo Montejo, bulevard ce a fost conceput dupa celebrul Champs Elysees din Paris.

 • Casa del Balam, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 12 Merida - Uxmal - Kabah - Merida
 • Vizita Uxmal

  Situl arheologic Uxmal adaposteste Piramida Magicianului, cea mai renumita constructie din acest complex, precum si Palacio del Gobernador, sau Palatul Guvernatorului, un monument remarcabil construit pe o platforma uriasa din piatra.

 • Pranz Uxmal

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Vizita Kabah

  Astazi vei vizita situl arheologic Kabah, situat la sud de situl Uxmal. Cele doua situri erau conectate printr-un drum cu o lungime de 18 km si 5 m latime, decorat cu arcuri monumentale. In Kabah, principalul motiv decorativ este Chac, zeul ploii si al vremii.

 • Casa del Balam, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 13 Merida - Chichen Itza - Cancun
 • Transfer privat Merida - Chichen Itza - Cancun

  Vei fi transferat de la Merida catre Cancun, zona de unde incepe Riviera Maya, una dintre cele mai recunoscute zone de plaja din lume, cu o oprire pe traseu la Chichen Itza.

 • Vizita complexul arheologic Chichen Itza

  Situl arheologic Chichen Itza este cel mai mare dintre orasele in ruina din peninsula mexicana Yucatan. Fondat in secolul al V-lea, orasul a fost cucerit in jurul anului 850 de catre tolteci sau, conform unor experti, de catre populatia itza, inrudita cu toltecii. Ceea ce este exceptional la Chichen Itza este fuziunea sa perfecta intre culturile maya si tolteca, fuziune ce se observa in arhitectura, sculptura si pictura. Acest amestec a supravietuit pana in 1.400, cand orasul a fost abandonat in mod misterios. Aici vei putea admira celebra piramida construita acum peste 1.500 de ani, cunoscuta sub numele de El Castillo.

 • Pranz Chichen Itza

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Dreams Sands Cancun Resort & Spa, Deluxe Partial Ocean View Room, All inclusive(All Inclusive)

Ziua 14 - 15 Cancun
 • Zile libere

  Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Cancun, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana. Te poti bucura de soarele si nisipul plajelor din zona sau poti practica diverse sporturi acvatice. Timpului petrecut pe plajele mexicane i se pot adauga vizite la siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen sau satul pescaresc din Playa del Carmen. Pot fi facute excursii la Akumal - tinutul testoaselor sau in parcul tematic Xcaret. Poate fi aleasa petrecerea unei zile la acvariul natural de la Xel Ha sau se pot petrece ore relaxante in numeroasele spa-uri ale hotelurilor de la malul marii.

 • Dreams Sands Cancun Resort & Spa, Deluxe Partial Ocean View Room, All inclusive(All Inclusive)

Ziua 16 Plecare Cancun
 • Transfer privat hotel - aeroport Cancun

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cancun.

 • Zbor AIR FRANCE Cancun - Paris

  Durata: 9:45

  Plecare Cancun - , ora 18:20 ⟶ Sosire Paris - , ora 11:00

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 17 Sosire Romania
 • Zbor AIR FRANCE Paris - Bucuresti

  Durata: 2:55

  Plecare Paris - , ora 12:30 ⟶ Sosire Bucuresti - , ora 16:20

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Cauta un pachet de vacanta Vacante

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Los Girasoles 3*
Lima

Los Girasoles 3*

Standard Room

Mic dejun

Girasoles Hotel se afla in cartierul rezidential Miraflores si este clasat printre cele mai bune hoteluri de 3* din Lima, fiind castigator pentru 7 ani consecutivi al Certificate of Excellence oferit de TripAdvisor.

Casa Andina Standard Korikancha 3*
Cusco

Casa Andina Standard Korikancha 3*

Standard Room

Mic dejun

Hotelul este situat in inima orasului Cusco la distanta de 3 strazi de Plaza del Armas.

Casa Andina Machu Picchu 3*
Aguas Calientes

Casa Andina Machu Picchu 3*

Standard Room

Mic dejun

Casa Andina Standard Machu Picchu este situat in Agua Calientes, langa Sanctuarul istoric din Macchu Picchu. Hotelul beneficiaza de o priveliste incredibila asupra raului Vilcanota si a muntilor care inconjoara zona.

Casa Andina Tikarani 3*
Puno

Casa Andina Tikarani 3*

Traditional Room

Mic dejun

Hotelul este situat in centrul orasului la o mica distanta de mers cu masina de Plaza del Armas.

Hampton Inn & Suites by Hilton 4*
Ciudad de Mexico

Hampton Inn & Suites by Hilton 4*

Standard Room

Mic dejun

Hotelul se afla in centrul istoric al orasului, aproape de Palatul National si Zocalo. Puteti vizita, de asemenea, Catedrala Metropolitana, Palacio de Minería si Palacio de Bellas Artes, situate de asemenea, in vecinatate.

Casa del Balam 4*
Merida

Casa del Balam 4*

Standard Room

Mic dejun

Construit in stil colonial, Casa del Balam (care in limba mayasa inseamna casa jaguarului) si-a inceput activitatea in anul 1970, fiind oficial unul dintre cele mai vechi si distinse hoteluri din Merida si Peninsula Yucatan. Mobilierul din lemn, balansoarele si accesoriile din fier forjat, chiuvetel

Dreams Sands Cancun Resort & Spa 4*
Cancun

Dreams Sands Cancun Resort & Spa 4*

Deluxe Partial Ocean View Room

Mic dejun

Situat la doar 15 minute de centrul orasului, Dreams Sands Cancun Resort & Spa, se afla pe plaja cu nisip alb pe malul marii. Camerele decorate elegant si amenajate incat sa va asigure tot confortul ofera vederi impresionante la Marea Caraibelor si spre Isla Mujeres. Meniuri gastronomice internation

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate