Zbor
Zbor
Incluse
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Circuit
Asigurare
Asigurare
Collonade
19 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

11 locatii

Explorate

6 mese

14 mic dejun, 1 Pranz Bangkok, 1 Pranz Mae Kampong, 1 Cina traditionala Khantoke, 1 Pranz Chiang Rai, 1 Pranz Chiang Mai

Incepand de la:

4.680 € / pers.
Vezi tarife
Ziua 1 Bucuresti - Doha
 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti - Doha

  Durata: 4h30m

  Plecare Bucuresti - , ora 12:55 ⟶ Sosire Doha - , ora 17:40

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 2 Doha - Bangkok
 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Bangkok

  Durata: 6h30m

  Plecare Doha - , ora 20:35 ⟶ Sosire Bangkok - , ora 07:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Bangkok

  Vei fi transferat catre hotelul din Bangkok

 • Aetas Bangkok, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 3 Bangkok
 • Tur privat de oras de jumatate de zi Bangkok

  Te vei intalni cu ghidul vorbitor de limba engleza si vei face un tur de oras al capitalei thailandeze. Vei vizita cele mai importante obiective turistice, cele mai sacre temple si vei face o croaziera cu o barca traditionala pe Raul Chao Phraya care traverseaza Bangkok-ul, dezvaluid astfel o noua perspectiva asupra orasului.

 • Vizita Palatul Regal Bangkok

  Vei vizita Palatului Regal, una dintre cele mai vizitate atractii ale orasului, un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Marele Palat a fost casa regala pana in anul 1925, iar de atunci palatul este folosit pentru evenimente oficiale si ceremonii. In cadrul Marelui Palat vei vizita Wat Phra Kaew, considerat cel mai sacru templu din Thailanda, deoarece adaposteste faimoasa statuie de smarald a lui Buddha, considerat a fi protectorul Thailandei. Statuia are 66 cm si este sculptata dintr-o singura piatra de jad (pentru thailandezi smarald semnifica culoarea verde intens, ci nu piatra in sine) si nu poate fi atinsa decat de rege sau de printul Thailandei. Insusi regele schimba mantia din jurul statuii de trei ori pe an, intr-o ceremonie foarte frumoasa, marcand schimbarea anotimpurilor (vara, iarna si anotimul ploios). Tot aici vei vedea si Golden Chedi, Panteonul regilor Chakri si cele Opt Turnuri Colorate.

 • Pranz Bangkok

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Vizita Wat Pho

  Vei vizita Wat Pho, denumit si Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare si mai vechi templu din Bangkok care gazduieste una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha. Statuia este aurita, lunga de 46 de metri si inalta de 15 metri si il reprezinta pe Buddha culcat. Wat Pho este privit si ca primul centru de educatie publica, fiind sediul primei universitati a Thailandei. Picturile murale, inscriptiile si statuile gasite au educat oamenii in variate subiecte precum literatura, strategiile de lupta, arheologia, astronomia, geologia, meditatia si traditionalul masaj thailandez.

 • Vizita Wat Traimit

  Vei vizita Wat Traimit, templu ce adaposteste cea mai mare statuie de aur a lui Buda din lume, de unde si denumirea alternativa de Templul lui Buddha de aur.

 • Vizita Wat Arun

  Localizat pe malul vestic al raului Chao Phraya, templul are numeroase monumente funerare (chedi), dintre care cea mai importanta este pagoda centrala (prang), de 79 de metri, reprezentand Muntele Meru. Aceasta estedecorata cu tigle de ceramica si fragmente de portelan chinezesc multicolor, intr-un amestec de stiluri arhitecturale khmer si thailandez. Este numit si Templul Rasaritului, pentru ca cea mai frumoasa priveliste poate fi vazuta din partea de est a raului, la rasarit.

 • Aetas Bangkok, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 4 Bangkok - Samut Songkram - Kanchanaburi
 • Transfer privat Bangkok - Samut Songkram - Kanchanaburi

  Vei fi transferat catre Kanchanaburi, iar in drumul spre acesta vei traversa frumoasa provincie Samut Songhkhram.

 • Vizita piata plutitoare Tha Kha

  In Samut Songhkhram, provincia gradina din delta fluviului Mae Klong, vei vizita Tha Kha, una dintre numeroasele piete plutitoare, unde localnicii vin sa vanda si sa cumpere produse. Te vei imbarca intr-o hidrobicicleta pentru a explora indeaproape piata, intesata de localnici ce isi vand produsele in barci cu vasle. Vei face o fascinanta plimbare printre casele din provincie si vei vizita o familie care este renumita pentru siropul de nuca de cocos. Dupa ce veti degusta un pahar din acest suc dulce vei face o incursiune prin labirintul de canale. Vei vizita cateva temple locale, vei vedea un arbore vechi de 400 ani si statui care infatiseaza scene din boxul thailandez traditional.

 • Vizita Podul de pe Raul Kwai

  Vei avea sansa sa vizitezi faimosul pod de pe Raul Kwai, construit de catre prizonierii celui de-al doilea razboi mondial. Parte a Liniei Mortii, podul peste raul Kwai este una dintre principalele atractii ale regiunii.

 • Vizita Muzeul Liniei Mortii

  Vei vizita Muzeul Liniei Mortii, calea ferata construita in timpul celui de-al doilea razboi mondial la ordinele japonezilor in urma careia au murit peste 10. 000 de prizonieri aliati.

 • River Kwai Resotel Resort, Jungle Chalet, meal plan Mic dejun

Ziua 5 Kanchanaburi
 • Tur privat Kanchanaburi

  Vei calatori aproximativ 80 km la nord-vest de orasul Kanchanaburi unde vei vizita muzeul Hellfire Pass si canionul din apropiere. Vei face o plimbare de-a lungul partilor de cale ferata ramase dupa bombardament si vei asculta un material audio care iti va povesti despre evenimentele care s-au derulat aici in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Dupa pranz vei face o plimbare cu trenul pe calea ferata numita calea mortii, trecand prin canionul Kwai Noi.

 • River Kwai Resotel Resort, Jungle Chalet, meal plan Mic dejun

Ziua 6 Kanchanaburi - Ayutthaya
 • Transfer privat Kanchanaburi - Ayutthaya

  Vei pleca spre Ayutthaya, vechea capitala thailandeza, situata in campiile centrale ale Thailandei.

 • Tur privat Ayutthaya

  Te vei indrepta catre Parcul Istoric Ayutthaya, unde vei lua un tuk tuk motorizat Kermit, pentru a descoperi magnificele ruine si temple vechi, declarate monument UNESCO, cele mai multe dintre ele datand din secolul al XIV-lea: Wat Yai Chaimongkol, Wat Phra Si Sanphet si Wat Mahatat. Vei face o scurta oprire in cartierul musulman, iar daca timpul va permite vei vizita cateva case traditionale, unde vei vedea cum sunt confectionate obiectele artizanale. Vei ajunge apoi in piata locala unde vei putea gusta din produsele traditionale preparate aici.

 • Vizita Palatul de Vara Bang Pa In

  Vei vizita Palatul de Vara Bang Pa In, resedinta regilor thailandezi, un complex arhitectural spectaculos, ale carui principale cladiri au fost realizate intre anii 1872 si 1889 de Regele Chulalongkorn.

 • Vizita Templul Wat Nivet Thammpravat

  Vei vizita templul Wat Nivet Thammpravat, unul dintre cele mai deosebite temple budiste, care se diferentiaza prin arhitectura sa in stil gotic si ferestrele pictate. A fost construit in sec. al XIX-lea de catre regele Chulalongkorn, in acelasi timp cu constructia Palatului de Vara Bang Pa In.

 • Iudia on the River, Courtyard View Room, meal plan Mic dejun

Ziua 7 Ayutthaya - Uthai Thani - Sukhothai
 • Transfer privat Ayutthaya - Uthai Thani

  Vei calatori spre zona de nord a tarii si vei ajunge la Uthai Thani, o provincie situata in zona rurala a Thailandei.

 • Vizita Templul Wat Tha Sung

  Vei vizita frumosul templu Chantharam (Wat Tha Sung), cu o spectaculoasa arhitectura, din care se evidentiaza holurile imbracate in cristal si aur. Templul vechi din perioada Ayutthaya a fost abandonat pana in 1789 când a venit aici călugărul Luang Pho Yai. Prima locație a templului a fost pe malul râului Sakae Krang, in locul respectiv fiind astazi un amvon construit de Luang Pho Yai vizavi de templu.

 • Transfer privat Uthai Thani - Sukhothai

  Vei fi transferat catre Shukhothai, prima capitala a Thailandei, de unde a fost condus Siamul de la jumatatea secolului al XIII-lea pana la sfarsitul secolului al XIV-lea, perioada supranumita si Era de Aur a Culturii Thai.

 • Tur privat Sukhothai

  Vei vizita Parcul Istoric Sukhothai, o capodopera a primului stil arhitectural siamez, reprezentativ pentru prima perioada a artei siameze si pentru crearea primului stat thailandez. Multe din fortificatiile sale pot fi vazute si astazi. Parcul Istoric Sukhothai din Thailanda a fost excavat inca de la jumatatea secolului XX, iar in anul 1988, aceasta zona care se intinde pe 70 km2 a fost declarata parc istoric. Aici se gasesc numeroase cladiri construite din caramida cu decoratiuni din lemn, prin arhitectura lor oferind o mare varietate si un amestec iscusit de elemente inspirate de khmeri si de singalezi. In interiorul zidurilor se afla 21 de cladiri si 4 rezervoare si multe din fortificatiile sale inca pot fi vazute si astazi.

 • The Legendha Sukhothai Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 8 Sukhothai - Phrae - Lampang
 • Transfer privat Sukhothai - Phrae

  Vei fi transferat din Sukhothai catre provincia Phrae.

 • Vizita Parcul Istoric Si Satchanalai

  Vei explora Parcul Istoric Si Satchanalai, sit al Patrimoniului Universal UNESCO, un complex istoric mai putin alterat de restaurari si mai putin vizitat, situat pe malul Raului Yom. Cercetarile arheologice au descoperit aici in jur de 134 de monumente. In apropierea sa, se afla Centrul de Studiu si Conservare Celadon Kiln. Aici se gasesc monumente istorice atat in interiorul cat si in exteriorul zidurilor vechiului oras. In interior, cele mai importante temple sunt Wat Chang Lom, Wat Chedi Jet Thaew, Wat Nang Phaya. Asemanator templelor din Kamphaeng Phet si Sukhothai, baza templului este realizata din elefanti sculptati; ceea ce difera insa fata de alte temple, este faptul ca elefantii de la Wat Chang Lom sunt sculptati stand in picioare si sunt foarte inalti.

 • Vizita Casa Vongburi

  Vei vizita Casa Vongburi, un palat cu 2 etaje construit in 1897 pentru o familie care a detinut in acea perioada o suprafata considerabila de padure de tec; casa este acum un muzeu ce contine diverse antichitati printre care si manuscrise care atesta existenta comertului cu sclavi in acea perioada. Vei vizita si un atelier de obiecte de argint lucrate manual fiind si o buna sursa de inspiratie pentru achizitionarea de suveniruri.

 • Transfer privat Phrae - Lampang

  Vei calatori catre orasul Lampang.

 • Wienglakor Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 9 Lampang - Chiang Rai
 • Vizita Templu Wat Phra That Lampang Luang

  Vei vizita Wat Phra That Lampang Luang, unul dintre cele mai spectaculoase temple din Thailanda, poate cea mai veche constructie de lemn din tara, datand inca din 1486.

 • Vizita Wat Analyo

  Vei calatori la nord de Lampang, pana la lacul Phayao, unde vei vizita un interesant muzeu local, Wat Analyo, cu o arhitectura deosebita, situat in varful unui deal, oferind privelisti incantatoare asupra lacului.

 • Transfer privat Lampang - Chiang Rai

  Vei fi transferat catre Chiang Rai.

 • Tur privat de oras Chiang Rai

  Vei face un tur panoramic al orasului in zona principala a pietei si vei vedea Wat Phra Kaew, faimos pentru statuia lui Buddha de smarald, Wat Doi Thong, templu aflat pe malul raul Mae Kok si Monumentul regelui Meng Rai, renumit pentru festivalul anual din luna februarie.

 • Vizita Templu Wat Phra Kaew Chiang Rai

  Vei vizita Wat Phra Kaew, cu frumoasele statui ale lui Buddha din cupru si alama. Initial numit Wat Pa Yia in dialectul local, acesta este cel mai venerat templu budist al orasului. Dateaza de la sfarsitul secolului al XIV-lea si este în stil tipic Lanna. Legenda spune ca in secolul al XV-lea un fulger a lovit chediul templului, care s-a daramat pentru a dezvalui Phra Kaew Morakot, sau Buddha de Smarald (de fapt din jad). Dupa o lunga calatorie acest talisman national se afla acum in templul cu același nume din Bangkok.

 • Vizita Templul Wat Rong Khun

  Magnificul Wat Rong Khun, numit si Templul Alb, a fost decorat de un artist local si impresioneaza prin sculpturile si picturile inedite infatisandu-l pe Buddha, dar si prin arhitectura sa spectaculoasa. Acest templu aduce o abordare neconventionala arhitecturii, fuzionand elemente din propria imaginatie a artistului cu invataturile budiste despre rai si iad, despre pacate si despre karma.

 • Imperial River House Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 10 Chiang Rai - Golden Triangle - Chiang Rai
 • Vizita Baan Dam

  Vei vizita Baan Dam, numita si Casa Neagra, un muzeu inedit ce expune colectii de arta populara apartinand lui Thawan Duchanee.

 • Tur privat Golden Triangle

  Turul de o zi din regiunea Golden Triangle te va duce in zona care delimiteaza de fapt una dintre cele mai mari zone producatoare de opiu din intreaga Asie, pe o suprafata de 350.000 km², intinsa intre Laos, Myanmar si Thailanda. Vei calatori spre Doi Tung, o regiune muntoasa cu varfuri chiar si de peste 2000 de metri si te vei relaxa pret de cateva ore in Gradinile Mae Fah Luang. La Templul Doi Tung, templu construit in anul 911 pe un deal, vei vedea credinciosii aducand ofrande si vei vizita un centru de artizanat, care sustine promovarea traditiilor locale si aduce venituri suplimentare familiilor mai sarace din zona. Vei calatori catre punctul cel mai sudic de pe Golden Triangle, ruinele orasului Chiang Saen, situat pe malurile abrupte ale raului Mekong, cu o barca traditionala. Aici se afla templul Wat Chedi Luang, cel mai important templu din Chiang Saen, construit in sec al XIII-lea. Vei merge in satul Sop Ruak, punctul unde Raul Mekong se intalneste cu Raul Ruak delimitand granitele dintre Laos, Myanmar si Thailanda. Aici vei vizita Muzeul Opiului, unde vei afla informatii despre istoria zonei si despre traficul cu opiu.

 • Pranz Chiang Rai

  Vei servi pranzul la un restaurant local.

 • Imperial River House Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 11 Chiang Rai - Mae Kampong - Chiang Mai
 • Transfer privat Chiang Rai - Mae Kampong

  Vei fi transferat din Chiang Rai spre satul Mae Kampong, unde vei putea interactiona cu localnicii.

 • Tur privat Mae Kampong

  In Mae Kampong vei cunoaste indeaproape viata de zi cu zi a locuitorilor, precum si imprejurimile satului, de la regiunile de jungla la culturile de ceai si cafea. Vei admira frumoasele cascade din sat.

 • Pranz Mae Kampong

  Pranzul va fi servit acasa la un localnic, care va pregati un meniu traditional delicios.

 • Transfer privat Mae Kampong - Chiang Mai

  Vei calatori spre Chiang Mai.

 • Cina traditionala Khantoke

  Vei lua parte la o cina in stil Khantoke, insotita de un spectacol de muzica si dans traditional. Cina este un moment special in cultura thailandeza, intrucat reuneste familii intr-un cadru intim si autentic. Se sta pe jos, descult, in timp ce preparatele thai vor fi servite pe o masa circulara numita toke.

 • Aruntara Riverside Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 12 Chiang Mai
 • Tur privat Mae Rim

  Vei calatori in afara orasului Chiang Mai si vei vizita o ferma in Mae Rim, unde vei face un tur pentru a vedea imprejurimile. Te vei imbarca apoi intr-o ambarcatiune traditionala pentru o croaziera de 30 de minute pe Raul Mae Ping. De o parte si de alta a raului vei vedea case traditionale de lemn si in acelasi timp multe asezari moderne.

 • Tur privat de oras Chiang Mai

  Vei face un tur de oras in Chiang Mai si vei vedea zidurile orasului, portile si santul de protectie, precum si partea moderna, cu pietele si zonele rezidentiale, cladirile guvernamentale si consulatele straine. Vei observa temple precum Wat Phra Sing (unde veti vedea uimitoare exemplare ce apartin culturii Lanna), Wat Chedi Luang, Wat Chiang Man sau Wat Suan Dok (unde se afla o statuie a lui Buddha din bronz veche de 500 de ani, una dintre cele mai mari din nordul Thailandei).

 • Vizita Templul Wat Phalad

  Templul Wat Phalad, templul secret construit in mijlocul junglei, este unul dintre cele mai fermecatoare si mai linistitoare temple din Chiang Mai. Are la baza legenda potrivit careia a fost construit in jurul unei bucatele de os despre care se spune ca i-ar fi apartinut lui Buddha. Veti primi binecuvantare de la un calugar pentru sanatate si noroc.

 • Vizita Templul Wat Phrathat Doi Suthep

  Templul Phra That Doi Suthep este situat la 1100 m altitudine si considerat cel mai remarcabil obiectiv turistic din Chiang Mai si din nordul Thailandei. Templul a fost ridicat in anul 1384 si constituie cel mai sacru monument din nordul Thailandei. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornate cu sarpele sacru Naga, vei vedea minunata stupa aurie, al carei acoperis stralucitor, realizat din sase kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului. Te vei putea intalni cu un calugar al templului sa primesti binecuvantarea acestuia.

 • Aruntara Riverside Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 13 Chiang Mai - Doi Inthanon - Chiang Mai
 • Tur privat Parcul Doi Inthanon

  Vei pleca intr-o excursie in Parcul National Doi Inthanon; in parc se afla cel mai inalt varf montan al Thailandei - Doi Inthanon (2. 565 m) unde traiesc peste 383 de specii de pasari. Vei urca pana in varful muntelui, unde vei vizita biserica lui Chao Inthawitchayanon - fostul print din Chiang Mai, dupa care vei continua spre Templul Wat Phrathad Chom Thong. Vei vizita si cascadele Wachiratharn si Twin Chedi, ridicata de Fortele Aeriene Thailandeze in onoarea Regelui Bhumibol si a Reginei Sirikit. Vei face un scurt trekking de-a lungul traseului Micheal's Trail sau Ang Ka si vei vizita un sat al etnicilor Hmong.

 • Pranz Chiang Mai

  Vei servi pranzul la un restaurant local.

 • Aruntara Riverside Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 14 Chiang Mai - Koh Samui
 • Transfer privat hotel - aeroport Chiang Mai

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Chiang Mai.

 • Zbor BANGKOK AIRWAYS Chiang Mai - Koh Samui

  Durata: 1h45m

  Plecare Chiang Mai - , ora 12:30 ⟶ Sosire Koh Samui - , ora 14:15

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Koh Samui

  Ti se va asigura transferul la hotelul din Koh Samui.

 • Buri Rasa Village Samui, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 15 - 17 Koh Samui
 • Zile libere Koh Samui

  Vei petrece zile relaxante pe plajele din Koh Samui. Te poti bucura de soare, nisip si de mare, de zonele comerciale ale statiunii, poti aborda o multitudine de sporturi nauticesau poti alege unul dintre tururile optionale.

 • Buri Rasa Village Samui, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

Ziua 18 Koh Samui - Bangkok - Doha
 • Transfer privat hotel - aeroport Koh Samui

  Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Koh Samui.

 • Zbor BANGKOK AIRWAYS Koh Samui - Bangkok

  Durata: 1h15m

  Plecare Koh Samui - , ora 20:20 ⟶ Sosire Bangkok - , ora 21:35

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bangkok - Doha

  Durata: 6h30m

  Plecare Bangkok - , ora 02:35 ⟶ Sosire Doha - , ora 05:45

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 19 Doha - Bucuresti
 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Bucuresti

  Durata: 4h30m

  Plecare Doha - , ora 06:50 ⟶ Sosire Bucuresti - , ora 11:55

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Cauta un pachet de vacanta Vacante

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Aetas Bangkok 4*
Bangkok

Aetas Bangkok 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Hotel Aetas Bangkok este amplasat in centrul orasului, la 10 minute de mers pe jos de BTS Sky Train, la mai putin de 3 km de Central World, cel mai mare complex comercial din sud -estul Asiei.

River Kwai Resotel Resort 3*
Kanchanaburi

River Kwai Resotel Resort 3*

Jungle Chalet

Mic dejun

Hotel situat pe malul raului Kwai, in Kanchanaburi, River Kwai Resotel Resort este o oaza de liniste in mijlocul unei gradini cu vegetatie luxurianta cu servicii spa, piscine, restaurant.

Iudia on the River 9*
Ayutthaya

Iudia on the River 9*

Courtyard View Room

Mic dejun

Iudia on the River este un hotel elegant situat langa vechile ruine ale marelui regat siamez Ayudhya, declarate in 1992 UNESCO World Heritage Site.

The Legendha Sukhothai Resort 3*
Sukhothai

The Legendha Sukhothai Resort 3*

Deluxe Room

Mic dejun

The Legendha Sukhothai Resort este situat in apropiere de Parcul istoric Sukhothai care este UNESCO World Heritage din 1991. Arhitectura exterioara este asemanatoare unui sat traditional iar camerele sunt decorate in stil thai modern.

Wienglakor Hotel 3*
Lampang

Wienglakor Hotel 3*

Standard Room

Mic dejun

Hotelul Wienglakor este amplasat la 2 km de aeroport, in apropiere de centre comerciale. Are o gradina placuta si restaurant.

Imperial River House Resort 9*
Chiang Rai

Imperial River House Resort 9*

Deluxe Room

Mic dejun

Situat la 3 km de centrul orasului Chiang Rai, Hotel Imperial River House Resort este un loc perfect pentru relaxare dupa o zi de explorare a imprejurimilor fie ca e vorba de spa, piscina sau o plimbare prin gradina.

Aruntara Riverside Boutique Hotel 4*
Chiang Mai

Aruntara Riverside Boutique Hotel 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Situat pe malul raului Mae Ping, Hotel Aruntara Riverside Boutique este o combinatie interesanta intre stilul colonial britanic si influente thai.

Buri Rasa Village Samui 4*
Koh Samui

Buri Rasa Village Samui 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Buri Rasa Village Samui este o adevarata oaza de liniste si relaxare in inima Chawengului. Amplasat pe o plaja cu nisip alb de pe Golful Thailandei, acest hotel de lux, alcatuit din colibe acoperite cu paie, se afla la 4 km de plaja Chaweng plina de viata si la 7 km de statuia masiva a lui Buddha di

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate