Zbor
Zbor
Incluse
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Circuit
Asigurare
Asigurare
Collonade
16 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

9 locatii

Explorate

1 mese

11 mic dejun

Incepand de la:

4.990 € / pers.
Vezi tarife
Ziua 1 Bucuresti - Doha
 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti - Doha

  Durata: 04:35

  Plecare Bucuresti - , ora 12:40 ⟶ Sosire Doha - , ora 17:15

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 2 Doha - Calcutta
 • Zbor QATAR AIRWAYS Calcutta - Calcutta

  Durata: 014:30

  Plecare Calcutta - , ora 18:50 ⟶ Sosire Calcutta - , ora 01:50

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer aeroport - hotel Calcutta

  La sosire pe aeroportul din Calcutta vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand a fi transferat la hotel.

 • Tur de oras Calcutta

  Vei face un tur de oras pentru a descoperi istoria si farmecul orasului, vizitand principalele atractii ale acestuia. Unul din marile orase ale Indiei, Calcutta a fost pana in 1911 capitala coloniei India Britanica si resedinta guvernatorului general al Indiilor de Est, iar in prezent este capitala provinciei federale Bengalul de Vest. Principalele atractii turistice sunt Memorialul Victoria, Podul Howrah, Palatul Marble, Templul Parshwanath si Piata Dalhousie.

 • Vizita la Templul Parshwanath

  Templul Parshwanath a fost construit in 1867 de Rai Badridas Bahadoor Mookim, un adept al jainismului si este dedicat lui Parshwanath, cel de-al 23-lea Jain Tirthankar, fiind unul dintre cele mai importante temple ale acestui cult din Calcutta. Structurat in patru temple la interior, intregul ansamblu are un design deosebit si structuri impresionante din stalpi de oglinda si ferestre create din vitralii. Podeaua templului este pavata cu marmura, care ii confera un aspect solemn precum si un aer de puritate. Candelabrele sau Jhar Battis sunt o alta caracteristica regasita in designul din interiorul templului, ce ofera stralucire si seninatate templului. De asemenea, se pot gasi lucrarile renumitului pictor Ganesh Muskare. Atractia principala a templului este Divinitatea Lordului Shitalnathji, asezata intr-un loc retras, considerat sfant, unde o lampa arde incontinuu de la crearea templului in 1867. Intrarea in templu este admisa oficial doar din 2012.

 • Vizita Memorialul Victoria

  Memorialul Victoria este atat un simbol al orasului, cat si al intregului Imperiu Britanic (Bristish Raj). Tributul din marmura alba adus reginei Victoria a fost ridicat intr-o perioada de 20 de ani, incepand cu anul 1901, ca modalitate a domnului George Curzon, de a onora moartea reginei. Asocierea arhitecturala dintre simetrie si cupolele caracteristice Renasterii italiene si minaretelor fac din cladire o cruce intre Capitol si Taj Mahal. In interior vei gasi si un muzeu care iti va oferi o imagine asupra istoriei orasului Calcutta si relatia complexa dintre Marea Britanie si India din Bengalul de Vest.

 • Vizita la Catedrala Sfantul Paul

  Catedrala Sfantul Paul este recunoscuta ca prima biserica episcopala a lumii estice, o catedrala anglicana a Bisericii din India de Nord. Are o inaltime de aproximativ 75 de m si o latime de 25 de m, pavilionul sau ridicandu-se la o inaltime de 175 de metri deasupra solului. Constuirea catedralei a durat opt ani si a fost in cele din urma sfintita de Episcopul Wilson pe data de 8 octombrie 1847. Turnul catedralei este asemanator dupa turnul "Bell Harry" din Catedrala Canterbury, iar catedrala seamana cu Catedrala Norwich din Anglia cu trei ferestre gotice si doua fresce in stil renascentist florentin. In cadrul bisericii se afla si o biblioteca ce detine o colectie a Episcopului Wilson si un bust de marmura al episcopului.

 • Vizita la Casa Maicii Theresa

  Maica Tereza, canonizata de Biserica Catolica cu numele de Sfanta Tereza de Calcutta, a fost o calugarita catolica de origine albaneza care a fondat ordinul Misionarii Caritatii (Missionaries of Charity - MOC) in Calcutta in 1950. Timp de peste 45 de ani, ea a ingrijit saracii, bolnavii, orfanii și muribunzii, conducand si extinderea Misionarilor Caritatii, mai intai in India, apoi si in alte tari. Casa Mamei, sediul MOC, a fost locuinta Maicii Tereza timp de 44 de ani in timpul petrecut in Calcutta, iar vizitatorii vin la mormantul sau pentru a-si arata respectul. Camera in care ea a dormit a fost pastrata astfel vei putea observa patul in care a dormit. O fotografie de deasupra patului arata intalnirea cu Papa Ioan Paul al II-lea in 1986, cu 11 ani inainte de moartea acesteia in 1997.

 • Pipal Tree Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 3 Calcutta - Bagdogra - Darjeeling
 • Transfer aeroport - hotel Calcutta

  La sosire pe aeroportul din Calcutta vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand a fi transferat la hotel.

 • Zbor Calcutta - Bagdogra

  Durata: 01:05

  Plecare Calcutta - , ora 12:50 ⟶ Sosire Bagdogra - , ora 13:55

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer Bagdogra - Darjeeling

  La sosirea pe aeroportul din Bagdogra vei fi transferat catre Darjeeling pe un traseu de 95 de km ce va dura aproximativ 4 ore.

Ziua 4 Darjeeling
 • Vizita Tiger Hill

  Dimineata devreme vei merge spre faimosul Tiger Hill (11 km) pentru a te bucura de un rasarit de soare spectaculos. Pe masura ce inaintezi prin padurile de stejar stejar si magnolie, vei avea parte de un rasarit de soare peste varful Kangchenjunga, pictat in nuante de roz si portocaliu (se poate observa doar in cazul in care vremea este favorabila). Tiger Hill este renumit pentru vederea panoramica asupra muntilor Everest si Kanchenjunga.

 • Vizita Manastirea Ghoom

  Ghoom este o manastire foarte veche cunoscuta pentru ambianta sa spirituala, pentru frumoasele thangkas (picturi pe bumbac si matase) si pentru imprejurimile spectaculoase. Manastirea are o importanta deosebita pentru budisti, deoarece pastreaza unele dintre cele mai rare manuscrise budiste.

 • Vizita Institutul de Alpinism Himalayan

  La Institutul de Alpinism vei afla detalii despre evolutia si istoria alpinismului. Vei avea ocazia sa admiri plantatiile de ceai si varfurile muntilor acoperite de zapada printr-o plimbare cu telecabina, care te va duce la frumoasa Valea Rangit din Darjeeling.

 • Vizita Centrul Refugiatilor Tibetani

  Centrul de reabilitare a refugiatilor tibetani a fost infiintat in 2 octombrie 1959, pentru cei care l-au urmat pe Dalai Lama si au scapat din Tibet. Locul a oferit initial ajutor de urgenta refugiatilor tibetani care au trecut printr-o calatorie periculoasa pentru a ajunge in India. Desi a inceput ca o organizatie caritabila, astazi este casa pentru 130 de familii tibetane, iar principalele activitati in cadrul centrului se adreseaza in primul rand ingrijirii bolnavilor, batranilor si saracilor. Centrul detine acum o cresa, o scoala de asistente si o gradinita.

 • Plimbare de agrement cu World Heritage Toy Train

  Trenul, inclus in patrimoniul UNESCO, dateaza inca din 1881, cand a fost construit de britanici si functioneaza in aceeasi maniera: o mica locomotiva cu aburi care trage cateva vagoane printre munti si vai abrupte, oferind in acelasi timp peisaje uluitoare. Plimbarea se desfasoara intre Darjeeling si Ghoom, iar pe traseu poti vizita Muzeul din Ghoom, unde trenul face o oprire.

 • The Elgin, Darjeeling, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 5 Darjeeling - Gangtok
 • Transfer Darjeeling - Gangtok

  Dupa micul dejun vei fi transferati catre Gangtok pe un traseul de 95 de km ce va dura aproximativ 4 ore si jumatate. Restul zilei este libera.

 • The Elgin Nor-Khill, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 6 Gangtok
 • Tur de oras Gangtok

  Orasul Gangtok este un sit budist cunoscut pentru pelerinaje, frumusetea locurilor si atmosfera linistita oferita de lacuri, gradini si manastiri aflate la 1600 de m altitudine. Printre cele mai cunoscute atractii, incluse in turul de astazi, sunt Manastirile Enchey si Rumtek, Stupa Do drul Chorten, Institutul de Tibetologie Namgya. La finalul turului, vei vizita si o fabrica de obiecte artizanale.

 • Vizita Manastirea Rumtek

  Manastirea Rumtek sau Centrul de Chakra Dharma este cea mai mare manastire din Sikkim, care ofera o imagine asupra patrimoniului religios si cultural al Indiei si asupra budismului. Manastirea Rumtek este considerata un altar al budistului tibetan. Mai mult decat atat, complexul Rumtek semnifica obiectivul celui de-al saisprezecelea Karmapa (calugar budist de rang foarte inalt), Rangjung Rigpe Dorje, care dorea sa raspandeasca invataturile lui Buddha in lume. Una dintre atractiile principale ale manastirii este Stupa de aur, unde mai multi calugari, pelerini si vizitatori canta la Kora (un instrument cu coarde). Stupa (un monument ridicat in cinastea unui sfant budist) detine, de asemenea, relicve pretioase ale celui de-al saptesprezecelea Karmapa. Alte atractii ale manastirii Rumtek includ un altar budist (templul principal), Institutul Karma Shri Nalanda (un colegiu pentru studii superioare budiste), manastirea si altarul protectorului.

 • Vizita Stupa Do drul Chorten

  Stupa a fost construita de Trulshik Rinpoche, seful ordinului Nyingma al budismului tibetan in 1945. In interiorul acestui monument se regasesc relicve Kangyur si alte obiecte religioase. In jurul sau se afla 108 Mani Lhakor sau roti de rugaciune, dintre care toate au mantre inscrise pe ele in tibetana. In interior se afla carti sfinte, relicve, mantre complete si alte obiecte religioase

 • Vizita Manastirea Enchey

  Manastirea Enchey a fost construita pentru prima data in anii 1840, facand din Gangtok, pe atunci un mic sat, un loc de pelerinaj. Este inconjurata de o cupola de aur stralucitoare si gazduieste o serie de imagini despre zei, zeite si obiecte religioase. Zeitatile venerate in manastire sunt Buddha, Loki Sharia si Guru Padmasambhava. Manastirea detine o colectie impresionanta de masti care sunt folosite pentru dansurile ritualuale anuale.

 • The Elgin Nor-Khill, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 7 Gangtok - Kalimpong
 • Transfer Gangtok - Kalimpong

  Vei fi transferat catre Kalimpong pe un traseu de 83 de km ce va fi parcurs in aproximativ 3 ore.

 • Vizita la Manastirea Zang Dog Palri Fo Brang

  Manastirea Zang Dog Palri Fo Brang, cunoscuta si sub numele de Manastirea Durpin, este un sit religios de o mare importanta religioasa pentru adeptii budismului tibetan. Manastirea a fost sfintita in 1976 de catre Dalai Lama, aproape dupa sase ani de la infiintarea sa. Aici a fost adusa o scriere religioasa tibetana cu 108 volume, care este bine conservata in incinta manastirii.

 • Vizita la Thongsa Gumpa

  Thongsa Gompa, infiintata in 1692, este cea mai veche manastire din Kalimpong. Templul, ridicat la ordinul regelui Bhutan, a fost distrus de Gurkhas dupa ravagiile lor din Sikkim in timpul sosirii britanicilor. Manastirea nou construita reprezinta o contributie a localnicilor si a urmasilor budisti care au avut o viziune clara de a sprijini zidurile dupa o distrugere imediata a acesteia.

 • The Elgin Silver Oaks, Kalimpong – Since 1932, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 8 Kalimpong - Bhadrapur - Kathmandu
 • Transfer Kalimpong - Bhadrapur

  Vei fi transferat la aeroportul din Bhadrapur.

 • Zbor BHR Aeroportul Bharatpur - Kathmandu

  Durata: 00:40

  Plecare BHR Aeroportul Bharatpur - , ora 14:55 ⟶ Sosire Kathmandu - , ora 15:40

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Kathmandu

  La destinatie vei fi asteptat de reprezentantul local si ti se va asigura transferul la hotelul la care vei fi cazat.

 • Vizita Piata Durbar

  Vei vizita Piata Durbar, aflata in fata vechiului Palat Regal, fosta resedinta monarhica. A fost una din cele trei piete regale din Valea Kathmandu, facand astazi parte din patrimoniul UNESCO. Piata a fost inconjurata de peste 50 de pagode, temple si palate construite din lemn, dar o parte din ele au fost distruse in timpul cutremurului din 2015.

 • Hotel Himalaya, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 9 Kathmandu
 • Vizita Templul Pashupatinath

  Vei vizita Templul Pashupatinath aflat la 5 km de Kathmandu; Pashupatinath inseamna in traducere "zeul tuturor animalelor", unul din numele atribuite Zeului Shiva. Este un loc de pelerinaj foarte important pentru hindusi.

 • Vizita Bhaktapur

  Bhaktapur este supranumit si "Orasul Culturii". Intregul oras este un muzeu deschis, capodoperele monumentale sunt nenumarate, Piata Bhaktapur Durbar este o bijuteriei nu numai a locatiei in sine ci a intregului Nepal. Una din cele mai fascinante cladiri este Palatul cu 55 de ferestre, Poarta de Aur, Clopotnita Taleju, Templul Bhairavnath, Templul Dattatreya, Statuia lui Bhupatindra Malla. In Piata Thaumdhi se afla cel mai inalt templu pagoda din tara, o constructie colosala cu 5 etaje ce dateaza din anul 1702 i. e. n.

 • Vizita Stupa Boudhnath

  In estul capitalei Kathmandu, la 8 km, se afla Stupa Boudhanath, una dintre cele mai mari de felul acesta din lume. Cladirea este impresionanta prin cele patru perechi de ochi care privesc in cele patru directii cardinale, veghind comportamentul corect al oamenilor si prosperitatea lor. Aceasta stupa budista a fost construita de regele Man Deva la sfatul Zeitei Mani Jogini, avand o baza octogonala acoperita de rugaciuni. Altarul este inconjurat de casele calugarilor Lamas sau ale preotilor budisti.

 • Hotel Himalaya, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 10 Kathmandu - Chitwan
 • Transfer Kathmandu - Chitwan

  Vei fi transferat catre Chitwan pe un traseu de 185 km care va dura aproximativ 6 ore. Dupa amiaza vei face safari cu elefanti in zona de jungla a Parcului National Chitwan si vei avea ocazia sa vezi rinocerul indian, specii de maimute, pasari, ursul buzat, leopardul sau chiar tigrul bengalez.

 • Tur Chitwan

  Vei avea ocazia sa faci o plimbare pe spatele unui elefant printre vegetatia luxurianta a Parcului National Chitwan, unde vei observa viata salbatica a zonei. Vei pleca apoi intr-o plimbare relaxanta cu canoea. Este o buna oportunitate de a urmari diferitele tipuri de pasari si animale in habitatul lor natural. Aventura in jungla continua cu o plimbare in natura, unde, pe langa fauna diversa, vei descoperi si diferitele tipuri de plante si ierburi. Vei vizita si Centrul de Crestere al Elefantilor unde vei vedea elefanti alaturi de puii lor si vei afla mai multe despre eforturile de crestere a elefantilor. Seara vei participa la un spectacol cu dansuri culturale Tharu. Spectacolul consta intr-un dans tribal melodic realizat de barbati si femei cu ajutorul unor tamburine si a unor bete, reprezentand modalitatea prin care tin departe de habitatul uman animalele salbatice.

 • Vizita Muzeu Tharu

  La Muzeul Tharu vei observa mici colectii de costume, instrumente si materialele specifice zonei si stilului de viata al oamenilor din comunitatea Tharu.

 • Jungle Villa Resort, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 11 Chitwan
 • Safari cu elefanti

  Vom avea ocazia sa facem o plimbare pe spatele unui elefant printre vegetatia luxurianta a parcului, unde vom observa viata salbatica a zonei.

 • Plimbare cu canoe

  Dupa pranz vom pleca intr-o plimbare relaxanta cu canoea. Este o buna oportunitate de a urmari diferitele tipuri de pasari si animale in habitatul lor natural.

 • Vizita la Centrul de Crestere al Elefantilor

  Pe langa aventurile din Parcul Național Chitwan, a doua atractie majora este Centrul de Crestere al Elefantilor. Acest centru a luat nastere deoarece populatia de elefanti devine amenintata in Nepal. Centrul de Crestere al Elefantilor din Chitwan este unul din cele doua centre ale elefantilor din lume. Vom avea ocazia sa vedem elefanti alaturi de puii lor si putem afla mai multe despre eforturile de crestere a elefantilor.

 • Sepctacol cu dansuri Tharu

  Seara vom participa la un spectacol cu dansuri culturale Tharu. Spectacolul consta intr-un dans tribal melodic realizat de barbati si femei cu ajutorul unor tamburine si a unor bete, reprezentand modalitatea prin care tin departe de habitatul uman animalele salbatice Acest program cultural a contribuit la constientizarea lumii asupra culturii Tharu.

 • Jungle Villa Resort, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 12 Chitwan - Pokhara
 • Transfer Chitwan - Pokhara

  Vei fi transferat catre Pokhara pe un traseu de 150 km care va dura aproximativ 5 ore.

 • Temple Tree Resort, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 13 Pokhara
 • Rasarit in Sarangkot

  Dimineata devreme vom face o excursie la Sarangkot pentru a vedea un rasarit spectaculos deasupra muntilor. La o altitudine de doar 1.600 de metri, Sarangkot este asezat pe o creasta inalta spre nord-vest de Pokhara oferind o vedere panoramica peste muntii Dhaulagiri si Annapurnas pana la Manalsu.

 • Tur Pokhara

  Vei face trekking pe o distanta de aproximativ 5 km pe traseul Fewa - podul suspendat Cross - satul Damsadi - Ammbot - Damsadi Phedi si inapoi catre Fewa. Traseul are o dificultate redusa, iar pe parcursul acestuia vei observa zonele rurale traditionale de aici si vei admira panorama impresionanta a Varfurilor Everest si Annapurna. Mai apoi vei vizita Pagoda Pacii, o stupa in care vei vedea 4 statui ale lui Buddha, statui ce infatiseaza etape din viata acestuia. Una dintre cele mai populare si mai vizitate dintre atractiile Pokharei este templul din Bindabasini, dedicat zeitei Hindu Durga, situat langa vechiul Bazar al Pokhare.

 • Vizita la Bazarul din Pokhara

  Bazarul traditional din Pokhara este o piata colorata iar in templele si monumentele sale pot fi vazute legaturile cu arhitectura Newar din Valea Kathmandu. Situat la aproximativ 4 km de la Lakeside, farmecul original al pietei este ofera o experienta locala autentica. Zona este plina cu magazine care vand produse de baza, tesaturi, produse cosmetice, suveniruri.

 • Plimbare cu barca pe lacul Phewa

  Lacul Phewa, al doilea ca marime din Pokhara, este deosebit datorita peisajului montan inconjurator care se reflcta in apele sale. In mijlocul lacului, se observa o mica insulta pe care se afla templul Tal Barahi. Pentru plimbarea pe lac, se pot alege diferite tipuri de barci.

Ziua 14 Pokhara - Kathmandu
 • Transfer Pokhara - Kathmandu

  Vei fi transferat catre Kathmandu.

 • Hotel Himalaya, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 15 Kathmandu - Doha
 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Kathmandu

  Vei fi transferat la Aeroportul din Kathmandu.

 • Zbor QATAR AIRWAYS Kathmandu - Doha

  Durata: 04:45

  Plecare Kathmandu - , ora 21:20 ⟶ Sosire Doha - , ora 23:20

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 16 Doha - Bucuresti
 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Bucuresti

  Durata: 04:50

  Plecare Doha - , ora 06:50 ⟶ Sosire Bucuresti - , ora 11:40

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Cauta un pachet de vacanta Vacante

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Pipal Tree Hotel 4*
Calcutta

Pipal Tree Hotel 4*

Standard Room

Mic dejun

Pipal Tree este un hotel de 4 stele, care este un efort de a combina farmecul lumii vechi cu facilitatile moderne pentru a crea pentru calatorii nostri de agrement sau de afaceri o experienta minunata si unica in ceea ce priveste serviciul, ambianta, mancarea si facilitatile

The Elgin, Darjeeling 4*
Darjeeling

The Elgin, Darjeeling 4*

Standard Room

Mic dejun

Cu o vechime de peste 125 de ani, acest hotel este o emblema a elegantei si gratiei din perioada coloniala. Hotelul face parte din istoria orasului si este acum un hotel de lux istoric din Darjeeling, situat in centrul orasului, la 6000 de metri inaltime.

The Elgin Nor-Khill 4*
Gangtok

The Elgin Nor-Khill 4*

Standard Room

Mic dejun

Nor-Khill sau "Casa bijuteriilor" este un hotel istoric ce reflecta stilul arhitectural sikkim. Cele 25 camere si suite reflecta stilul de viata luxos si ofera privelisti uluitoare asupra Muntilor Himalaya.

The Elgin Silver Oaks, Kalimpong – Since 1932 4*
Kalimpong

The Elgin Silver Oaks, Kalimpong – Since 1932 4*

Standard Room

Mic dejun

Relaxandu-se in gradinile amenajate intr-o abundenta de culori, unul este tratat cu o vedere uluitoare la Silver Oaks, Kalimpong. Decorul natural este caracteristic in impunatoarea Kanchenjunga, care poate fi vazuta intr-o zi senina, petuniile si asterii inflorite, marginile violete zimtate ale iris

Hotel Himalaya 9*
Kathmandu

Hotel Himalaya 9*

Standard Room

Mic dejun

Hotelul Himalaya se afla in Kathmandu, la 1,7 km de Patan Durbar Square, si ofera WiFi gratuit si check-in si check-out expres. Proprietatea are o piscina in aer liber, la 2,4 km de Piata Durbar din Kathmandu. Proprietatea este situata in cartierul Patan, la 2,4 km de Hanuman Dhoka

Jungle Villa Resort 11*
Chitwan

Jungle Villa Resort 11*

Standard Room

Mic dejun

Jungle Villa Resort este inconjurat de verdeata luxurianta si este situat la marginea raului Rapti, oferind privelistilor splendide ale tuturor locuitorilor si privelistii faunei salbatice de la proprietate. La marginea de nord a Parcului National Chitwan, statiunea ofera facilitati confortabile car

Temple Tree Resort 9*
Pokhara

Temple Tree Resort 9*

Standard Room

Mic dejun

Temple Tree Resort & Spa este un hotel de tip boutique care combina standardele occidentale cu arhitectura si cultura distinctiva din Himalaya de Vest a Nepalului. Numit dupa planta parfumata a arborelui de frangipani gasit aici, oferim o atmosfera linistita si relaxata, intimitate atunci cand este

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate