Zbor
Zbor
Incluse
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Circuit
Asigurare
Asigurare
Collonade
12 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

5 locatii

Explorate

2 mese

2 HB, 18 FB

Incepand de la:

4.490 € / pers.
Vezi tarife
Ziua 1 Bucuresti - Doha
 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti - Doha

  Durata: 4h35m

  Plecare Bucuresti - , ora 13:15 ⟶ Sosire Doha - , ora 17:50

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Ziua 2 Doha - Delhi - Paro
 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Delhi

  Durata: 3h45m

  Plecare Doha - , ora 19:40 ⟶ Sosire Delhi - , ora 01:55

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor Delhi - Paro

  Durata: 03:10

  Plecare Delhi - , ora 12:15 ⟶ Sosire Paro - , ora 15:05

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Paro

  Dupa sosirea pe aeroportul din Paro vei fi tranferat la hotelul la care vei fi cazat.

 • Vizita Ta Dzong Paro

  In 1968, un vechi dzong (cetate) - din Paro, a fost renovat si amenajat ca muzeu national al istoriei si culturii Bhutanului la initiativa Majestatii Sale regele Jigme Dorji Wangchuck. In prezent, Muzeul National al Bhutanului adaposteste peste 3.000 de lucrari de arta traditionala bhutaneza, reprezentand peste 1500 de ani din istoria Bhutanului. Pe langa obiectele din bronz si picturi sunt expuse piese si obiecte manufacturiere, textile,bijuterii. Grupate tematic in expozitii riguros structurate, obiectele de arta expuse sunt o atractie majora atat pentru localnici cat si pentru turistii straini care isi pot face o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna cultura si traditiile din Bhutan.

 • Vizita Rinpung Dzong

  Fortareata Rinpung, construita in 1646 de catre Shabdrung Ngawang Namgyal, primul domnitor spiritual al Bhutanului, gazduieste corpul monastic din districtul Paro, biroul lui Dzongda (seful administratiei) si Thrimpon (judecatorul).

 • Cazare

  Uma by Como, Forest View Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 3 Paro
 • Excursie la Taktshang Lakhang

  Paro Taktsang este numele sub care este larg cunoscuta Manastirea Taktsang Palphug. Complexul a fost ridicat in 1692 pe un perete stancos al Vaii Paro in vecinatatea pesterii Taktsang Senge Samdup, unde se spune ca Guru Padmasambhava a meditat timp de trei ani, trei luni, trei saptamani, trei zile si trei ore in secolul al VIII-lea. Gurului Padmasambhava i se atribuie introducerea budismului in Bhutan; in prezent Paro Taktsang este cunoscuta ca cel mai renumit loc dintre cele 13 taktsang (vizuina tigrului) pesteri in care Padmasambhava a meditat. Templul dedicat lui Padmasambhava este o structura eleganta, construita in stilul traditional bhutanez si a devenit reprezentativa pentru Bhutan.

 • Vizita Drukgyel

  Drukgyel Dzong este considerat unul dintre cele mai frumoase si celebre situri arheologice din Bhutan. Fortareata Drukgyel Dzong a servit ca punct de aparare in regiune din anul 1649 si pana in 1951, cand a fost distrusa de un incendiu. Situl Dzong este un simbol al marilor evenimente ale istoriei acestei tari.

 • Cazare

  Uma by Como, Forest View Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 4 Paro - Thimphu
 • Transfer privat Paro - Thimphu

  Vei fi transferat catre Thimpu, unde te vei caza la hotelul ales. Vei face o oprire pe traseu pentru a vizita Simtokha Dzong, locul in care se gaseste o scoala infiintata pentru studiul limbii Dzongha.

 • Vizita Fortareata Trashi Chhoe

  Constructie impozanta, fortareata este o atractie de top din Thimpu ce este situata pe malul raului Wang Chhu. Arhitectura este un mix de elemente constructive laice si religioase. Constructia initiala a fost ridicata in secolul al XIII-lea prin grija lui Lama Gyalwa Lhanangpa numita Fortareata din Piatra Albastra. In prima jumatate a secolului al XVII-lea Zhabdrung Ngawang Namgyal ii schimba numele in Trashi Chhoe (Fortareata Credintei Glorioase) si decide sa o extinda, insa este puternic afectata de un incendiu in anul 1771. In prima jumatate a secolului al XX-lea cand regele Jigme Dorji stabileste capitala la Thimpu este demarata un amplu progam de reconstruire si renovare. O serie dintre cladirile noi adapostesc birourile unor ministere si tot aici se gasesc birourile regelui si Sala tronului. Accesul in noua constructie in care nu este permisa intrarea turistilor se face prin latura estica, iar prin latura nordica se acceseaza zona monastica.

 • Cazare

  Le Meridien, Classic Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 5 Thimphu
 • Tur privat de oras Thimphu

  Turul de oras in Thimpu include Muzeul de Textile, unde vei putea observa diferite tehnici de tesut, Biblioteca Nationala, unde sunt pastrate manuscrisele si textele antice, Institutul Zorig Chusum sau Scoala de arte si meserii si Muzeul Simply Bhutan, un proiect interactiv care prezinta aspecte din viata localnicilor.

 • Vizita Mausoleul Chorten

  Mausoleul Chorten a fost edificat in memoria celui de-al treilea rege al Bhutanului, KingJigme Dorji Wangchuk, considerat parintele statului modern.

 • Cazare

  Le Meridien, Classic Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 6 Thimphu - Gangtey
 • Transfer Thimphu - Gangtey

  Vei fi transferat catre Gangtey trecand printr-o zona pitoreasca aflata la o altitudine de peste 3. 000 de metri. Vei trece prin Pasul Dochu La (3. 080 m) si prin Valea Phobjikha de unde vei putea vedea chiar si cateva varfuri din Himalaya.

 • Cazare

  Gangtey Lodge, Standard Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 7 Gangtey
 • Vizita Gangtey

  Vei vizita satul Gangtey si manastirea cu acelasi nume, din apropiere. Manastirea Gangtey este cea mai mare manastire Nyingmapa, una dintre cele 4 forme traditionale ale buddhismului tibetan, din Bhutan. Gangtey a fost fondat de Pema Trinley, nepotul lui Pema Lingpa, un sfant Nyingmapa renumit din Bhutan. Manastirea este inconjurata de un sat, locuit in special de familiile celor 140 de Gomchen care se ocupa de Manastire.

 • Vizita la Centrul de informare Cocorii cu gat negru

  Situat la marginea padurii, de-a lungul drumului principal al vaii Phobjikha, Centrul de informare Cocorii cu gat negru detine o camera de observare echipata cu telescoape si dispozitive de fixare pentru a obtine o mai buna vedere a cocorilor. Centrul ofera, de asemenea, si informatii despre istoria si cultura zonei.

 • Cazare

  Gangtey Lodge, Standard Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 8 Gangtey - Punakha
 • Transfer privat Gangtey - Punakha

  Vei fi transferat catre Punakha, care a servit ca si capitala a Butanului si este inca sediul de iarna al lui Je Khenpo (starețul sef).

 • Cazare

  Uma by Como, Valley View Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 9 Punakha
 • Vizita Punakha Dzong

  Fortareata Punakha a fost construita de Tuebi Zaow Balip din dispozitia lui Zhabdrung Ngawang Namgyal in 1637, edificiul a fost ridicat in doi ani. Dzong-ul este considrat a fi unul dintre cele mai frumoase din tara; aici se gaseste resedinta principala a Autoritatii Monahale din Bhutan. Pungthang Dewachen Phodrang Dzongul adaposteste relicvele sacre ale Rangjung Kasarpani, Zhabdrung Ngawang Namgyal si Terton Padma Lingpa.

 • Vizita Manastirea Chimi Lakhang

  Manastirea Chimi Lhakhang este, de fapt, un templu al fertilitatii despre care se crede ca ii ajuta pe cei ce se roaga pentru a avea copii. Drumul pana aici este unul pitoresc, cu terase de orez, sate traditionale, precum satul Pana si campuri intinse.

 • Vizita in satul Punakha Ritsha

  Vei vizita satul Punakha Ritsha, aflat pe Valea Punakha ce este renumita pentru culturile de orez; de-a lungul vailor raurilor Pho si Mo Chhu, doua dintre cele mai proeminente rauri din Bhutan, se cultiva atat orezul alb, cat si orez rosu. Vei vizita micuta asezare Punakha Ritsha a carui denumire se traduce prin la baza unui deal, modelul de sat tipic din Punakha. Fiecare casa are doar doua etaje, inconjurata de gradini cu fructe precum portocale si papaya, legume si campuri de orez.

 • Cazare

  Uma by Como, Valley View Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 10 Punakha - Paro
 • Transfer privat Punakha - Paro

  Vei fi transferat inapoi catre Paro, trecand prin spectaculoasele vai Wang Chhu si Paro Chhu. Te vei opri pentru a vizita Simtokha Dzong, o scoala unde se invata limba Dzongkha.

 • Cazare

  Uma by Como, Forest View Room, meal plan Pensiune completa

Ziua 11 Paro - Delhi
 • Transfer privat hotel - aeroport Paro

  Ti se va asigura transferul catre aeroportul Paro.

 • Zbor Paro - Delhi

  Durata: 02:50

  Plecare Paro - , ora 09:25 ⟶ Sosire Delhi - , ora 11:15

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Transfer privat aeroport - hotel Delhi

  Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.

 • Cazare

  Le Meridien, Executive Room, meal plan Demipensiune

Ziua 12 Delhi - Doha - Bucuresti
 • Transfer privat hotel - aeroport Delhi

  Ti se va asigura transferul la aeroportul international din Delhi.

 • Zbor QATAR AIRWAYS Delhi - Doha

  Durata: 4h15m

  Plecare Delhi - , ora 10:00 ⟶ Sosire Doha - , ora 11:45

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha - Bucuresti

  Durata: 4h55m

  Plecare Doha - , ora 15:40 ⟶ Sosire Bucuresti - , ora 20:35

  Inclus: taxa de aeroport, bagaj de cala

Cauta un pachet de vacanta Vacante

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Tashi Namgay Resort 4*
Paro

Tashi Namgay Resort 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Tashi Namgay Resort este excelent amplasat in inima Vaii Paro si s-a dezvoltat respectand mediul inconjurator.

Thimphu Tower 3*
Thimphu

Thimphu Tower 3*

Deluxe Room

Mic dejun

Thimphu Towers Hotel este situat intr-o cladire de patrimoniu situata in piata principala a orasului, Clock Tower Square in inima Thimphu, capitala Butanului. Cu un magazin de suveniruri si artizanat la parter si restaurante, cafenele, baruri la distanta de mers pe jos este o alegere foarte buna.

Dewachen Hotel 3*
Gangtey

Dewachen Hotel 3*

Standard Room

Mic dejun

Acest hotel are o locatie foartebuna, intr-o zona verde cu peisaje deosebite. Zona este populara pentru drumetii si ciclism, iar proprietatea ofera un serviciu de inchirieri auto.

Meri Puensum 3*
Punakha

Meri Puensum 3*

Standard Room

Mic dejun

Meri Puensum este un hotel de familie si unul dintre primele hoteluri din bogata Vale Punakha, deschis in 1999.

Vivanta Dwarka 10*
Delhi

Vivanta Dwarka 10*

Superior Room

Mic dejun

Vivanta by Taj Dwarka este unul dintre cele mai bune hoteluri business din apropierea aeroportului New Delhi. Elegant si spatios, conectat direct cu inima orasului, se afla la aproximativ 40 minute de centru.

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate